2777
2789
عنوان

چـی جـوابـشـو بـدـم

191 بازدید | 13 پست

لطفاً تاپیک قبل رو بخونید. و خواهش دارم ازتون نگید دروغه چرا باید داستان سرهم کنم فقط ازتون مشاوره می خوام. 

دیروز عصر همسرم از سرکار برگشت و بعد از تعریف کردن ماجرا یکراست به خونه پدر شوهرم رفتیم (به ناچار مجبور شدم دخترمو خونه ی خواهرشوهرم ببرم ) اونجا همسرم عصبانی شد و شروع به داد و بیداد کرد که چرا به زن مپ توهین کردی دلت خوشه چندسال واسم مادری کردی؟ بجاش رو ثروت پدرم نشستی و همه چی رو از منو فلانی (خواهرشوهرم) دریغ کردی واسه پسر خودت مادرشوهرم گفت زن تو عرضه زندگی کردن نداره و این اموال واسش زیادی من خیرت رو می خوام جای مادر نداشته ات شوهرم گفت من زنم رو دوست دارم به تو ربطی نداره اونم گفت پس گ و ه می خوری پات رو می زاری تو خونه من منم عصبی شدم و گفتم حرف دهنت رو بفهم من اونقدری داشتم که مثل تو به خاطر پول زن شوهرم نشدم و خواستم برم که خواهرشوهرم که قضیه رو از زبون دخترم شنیده بود اومد و گفت ناراحت نکن خودتو ولی من اینقدر عصبی بودم که از خونه خارج شدم و بعد هم همسر دخترم اومدن شوهرم از صبح رفته سرکار ومن فقط به حرفاش فکر کی کنم و اشک می ریزم الان زنگ زده من جوابشو ندادم نوشته: 

حق نداری پاتو بزاری خونه من بر گورتو گم ایشالله یک روز خوش نبینی 

زنیکه ی نحس تو نحسی داشتی ایشالله دامن خودت و بچت رو بگیره 

بنظرتون بلاک کنم یا جواب بدم؟ چی بهش بگم؟ 

به شوهرم نگفتم به اندازه کافی اعصابش خورد هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامادری همسرتونه؟

بله تاپیک قبل رو خوندید

همسرم وقتی شش ساله بوده مادرش رو از دست میده و در نه سالگی پدرش با این ازدواج می کنه که یک پسر از همسر قبلش داشته 

بله تاپیک قبل رو خوندید همسرم وقتی شش ساله بوده مادرش رو از دست میده و در نه سالگی پدرش با این ازدو ...

نه نخوندم. ولی از نامادری توقع زیادی نمیشه داشت . اعصاب خودتون رو خرد نکنید.