2777
2789

دوست دارم اعتماد بنفسم رو ببرم بالا

خوب حرف زدن یادبگیرم 

حرص نخورم و جواب طرفو همون لحظه بدم

الگوی دخترم بشم

بخاطر همین فعلا رو کتابای روانشناسی تمرکز کردم 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
چهاراثر فلورانس
1
50%
کیمیاگر
1
50%
بیشعوری
0
0%
کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

هرسه کتاب ،کتاب زرد محسوب میشن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
هرسه تای این کتاب ها کتاب زرد محسوب میشن

کتاب زرد یعنی چی

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب زرد یعنی چی

کتابیه ک صرفا مخاطب رو مقصر و صاحب اختیار میدونه،یعنی به تو میگه اگر تو ناراحتی اگر افسرده ای اگر حال کار کردن نداری صرفا تویی ک مقصری و سعی میکنه مثبت نگری"سمی" رو بهت یاد بده که فلان کارو کن پاشو نفس عمیق بکش برنامه ریزی کن و....،کسی ک این کتابارو میخونه اول یه هیجان کاذب احساس میکنه و تا حد ۲،۳ ماه حال عالی و اوکی ولی بعد دوسه ماه برمیگرده سرجای اول بلکه افسرده تر چون شما اصلا راهکار نگرفتی بلکه یه مشت جمله ب دردنخور شنیدی،چون ضعف های شخصیتی ما حال بد روحی ما اصلا دست ما نیست که به این راحتی درمان و حل بشن،این کتاب ها اینجورین ک بهت میگن اگر با مادرت دعوات شد عصبی نشو اگر صحنه بد دیدی فراموش کن فقط شاد باش و بخند سیستم مربی های انگیزشی و بلاگر های اینستا هم همینه و صرفا هدفشون چاپیدن پول و تبدیل کردن شما به رباته، نه کمک ب شما،اکثر این کتاب ها ادعای کتاب روانشناسی بودن دارن و به محض انتشار به سرعت معروف و محبوب میشن تا حدی ک اگر جرات کنی و بگی ب درد نمیخورن بقیه بهت هجوم میارن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
کتابیه ک صرفا مخاطب رو مقصر و صاحب اختیار میدونه،یعنی به تو میگه اگر تو ناراحتی اگر افسرده ای اگر حا ...

من تو کل عمرا دوکتاب خوندم دومی که افتضاح بود ولی اولی منو فوق العاده تغییر داد کلا یه ادم دیک شدم حتی همسرم که منو تحقیر میکرد الان همیشه هوامو داره 

اینحوریام که میگی نیست 

من تو کل عمرا دوکتاب خوندم دومی که افتضاح بود ولی اولی منو فوق العاده تغییر داد کلا یه ادم دیک شدم ح ...

خب مگه قراره همه کتابا زرد باشن؟

از این کتابا هیچ کدوم دوست ندارم

اینا رو من خوشم اومد:

میثاق پنجم

هنر بیخیالی 

خودت را به فنا نده

برای طرز صحبت کردن و گفتن روش ها: آیین سخنرانی خیلی بهم‌ کمک کرد و زبان بدن 

.

راستی اینکه نباید درجا جواب بدی😁 پن مامانم بهم یاد داد به جز وقتی که باید از حقت دفاع کنی هیچ چیز و هیچکس ارزش نداره که بابتش حرص بخوری هرکسی هم هرچی بهش ميگفت فقط نگاهش می‌کرد ميگفت بله شما درست میگید

منم الان مثل اون نسبت به حرف آدما بیخیال شدم و زندگی آرومی دارم خداروشکر

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.