2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد ب نظرتون من مقصرم

433 بازدید | 21 پست

امروز دعوت بودیم خونه خواهرشوهرم  ب شوهرم گفتم زودتر بیا خونه، منم اماده نشدم چون اون شغلش میکانیکی هس گفتم تا بیاد دستاشو بشوره و لباسشو عوض کنه منم همون موقع اماده میشم اومد همش ۵ دقیقه هم نشد لباس عوض کردنش منم دیگ تموم بود ارایشم از همون اولشم غر میزد ک اگ نمیای من برم، گفتم چ خبره خوب دارم اماده میشم  اومد تو فقط میخاستم ی خط کش بکشم ولی اون حاضر نشد دو دقیقه صبر کنه برام سرم داد زد ک هر جایی دیگ میخای بری ک زود اماده میشی من میرم تو نیا، منم گفتم توبرو پس منم نمیام اونم  میخاس بره ک موتورش خراب شد دیگ نرف'(شایدم ب خاطر من نخاست ک بره-)، هیچی براش ارزش ندارم هیچی، دو دقیقه صب میکرد چی میشد مگ، با اینکه روزای اخر بارداری هستم هیچ درکی نداره ازم، ی چیزی اگ بخام هزار مرتبه باید ازش بخام خسته شدم از این زندگی نکبتی، دید دارم گریه میکنم ولی برنگشت از دلم در بیاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان پاشین برین... زود باش... قر و فر نیاین تورو خدا

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

خب ااااا هیچکس مقصر نیست تو بارداری اونم خسته و گشنه از سرکار اومده هر دو یهو قاطی کردید

میخوای بری مهمونی جلوتر حاضرباش ب خودتم فشار نمیاد

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
شما از صبح وقت داشتی برا حاضر شدن مردا که ۵دقیقه اماده میشن باردارم هستی الکی حساس شدی  حالا خ ...

اگ دو دقیقه صبر میکرد چیزی مگ ازش کم میشد، من خودمم سریع اماده میشم

مال من برعکس اذیت می‌کنه.اون طول میده.مثلا پریشب شام دعوت بودیم.۶عصر گفت می‌خوایم.۷گفت میرم باشگاه.که میدونستم یکساعت طول می‌کشه تا بیاد وحمام کنه ۸ونیم.راهم دور وپرترافیک.دفعه اول که ادرسو نرفته بودیم.خلاصه خیلی حرص خوردم

خب تو میدونی این عتیقه این مدلیه زودتر حاضر می‌شدی. حداقل آبروتون پیش خواهرشوهرت نره . حالا اشکال نداره خودتو ناراحت نکن فدا سر بچت 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

عزیزم شما باید آرایشتو قبل اومدنش میکردی..

وقتی اومد لباس میپوشیدی فقط..

الانم اشکالی نداره شما چون بارداری یکم حساس شدی پیش اومده دیگه کاری نمیشه کرد..یکم ک آروم شدین ی چای ببر باهم بخورین صحبت کنید و بگید برای شرایطتون اینجوری شده قصدتون بد نبوده...

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙

حالا خونه ما بر عکسه.. من همیشه زود و سریع کارای خونه رو میکنم بچه رو اماده میکنم خودم تند اماده میشم.. یه یال بعد شوهر پا میشه تازه میره دشوری😐

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

وای اینجوری ک خیلی بده خواهر شوهرت طفلک تدارک دیده پاشید برید بعد برگشتید به قهرتون ادامه بدید.من شده خیلی وقتا با شوهرم دلخوریم از هم ولی میریم مهمانی اونجا کلا قهر رو میذاریم کنار هم به احترام خودمون هم میزبان.وقتی برگشتیم به ادامه قهرمون میرسیم 😄یا هم کلا یادمون میره و آشتی میکنیم

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️