2777
2789

رفقا، قدم اول اینه که همه بدونن نابینایی چطوری به وجود میاد تا نذارن به وجود بیاد.

نمیخوام نگرانتون کنم اما اگه این کارا رو بکنین، درصد زیادی امکان داره بچه نابینا یا کم بینا به دنیا بیاد:

مثلا اگه خودتون و شوهرتون سالم باشین اما توی اقوامتون نابینای مادرزاد، زیاد باشه. اگه در این شرایط ازدواج فامیلی بکنین که دیگه بدتر.

حواستون به رحمتون باشه. اگه عفونت کنه یا زیاد قارچ بگیره، امکان از کار افتادن اندامهای بچه زیاد میشه. قبل بارداری حتما درمانش کنین.

گاهی گذاشتن نوزادای نارس زیر اکسیژن باعث کم بینایی یا حتی نابینایی اونها میشه.

حتما حتما حواستون به ویتامین B بدنتون باشه. باید میوه و سبزی و غذاهای فیبردار زیاد بخورین چون کمبود ویتامین ب یکی از عوامل مهم نابینایی کودکه.

قبل عاشق شدن حتما حواستونو جمع کنین. بگردین توی فامیل خودتون و فرد مورد نظرتون، بیماریهای بینایی ژنتیکی مثل آب مروارید، آب سیاه، زالی (آلبینیسم)، بماری شبکیه و... هست یا نه. اگه قبلا بوده یا الان هست، فرقی نمیکنه. حتما آزمایش ژنتیک بدین. هزینه آزمایش ژنتیک خیلی زیاده میدونم اما خیلی مهمه. آینده خودتون و اون بچه رو خراب نکنین. 

شما هم اگه عوامل دیگه ای میشناسین بگین یا اگه سوالی دارین بپرسین تا هممون بیشتر آگاه بشیم و تعداد این کودکان کمتر و کمتر بشه.

چشم ممنونم از اطلاعات مفیدتون

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. منم نابینا هستم زود به دنیا اومدم توی دستگاه اکسیژن نابینا شدم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
😅😅😅

خب امضام رو بخونین از ایموجی سر در نمیارم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اوه عرزیزم فکر کردم سربه سرمون میذارید  آفرین به این اراده که  شمادارید واقعا تحسین میکن ...

خیلی ممنونم. پس امضام رو نخونده بودین؟ ایموجی چی فرستاده بودین برام؟

چ مطالب خوبی میزارید ممنون🤩💓

سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت