2777
2789
عنوان

دوستان عزیزی که سابقه سقط داشتین میشه لطفاً بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 32 پست
نه عزیزم من تازه میخام وقت بگیرم از عارفی خیلی غفلت کردم کاش زودتر میرفتم  آخرین سقط رو زیر نظ ...

آدم وقتی سقط می‌کنه داغون میشه تا بیاد جمع و جور کنه می بینه کلی زمان گذشته 

انشاالله که بخیر وخوشی مادر بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی زنگ زدم به مطب عارفی جواب نداد  اسم کوچک فروتن رو بزحمت میگی

دوشنبه ها تلفن رو جواب میدن 

دوشنبه ساعت 12 تا 2 زنگ بزن وقت بگیر انقد بزن تا جواب بدن جای دیگه نرو فقط عارفی 

فروتن هم تعریف میکنن ولی تو سقط اول رزاقی بعدش عارفی 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

اره واسه من ساک تشکیل میشه ولی قبل ازاین که به تشکیل قلب برسه رشد متوقف میشه  شما الان که خدار ...

من اصلا پیگیر نشدم،چون گفتم واسه من شیمیایی بود،آخرین بارم که خارج رحمی شدم دو سه ماه درگیر خارج رحمی ،بعد سه تا پریود اقدام کردم،خداروشکر بار اول گرفت،استرس داشتم اینم پوچ باشه که خدا لطف کرد واسم نگهش داشته،دکترم گفت چون سابقه داری از هفته ۱۲ به بعد بهت قرص آسپرین میدم همین

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
ممنون عزیزم نوبت دهیش چطوره؟

راحته 

زنگ بزنی دو یا سه روز بعد وقت میده 

منم چندتا سقط داشتم از شهرستان اومدم پیشش با یه نسخه حامله شدم زنگ زدم پرسیدم گفت چی استفاده کن بمونه الان توهفته۲۹ام

Life goes on😊😊
آره انگاری کلی باید آزمایش بدیم 🥲 هزینه هاش چطوره؟

هزینه هاش کم نیست 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

آره انگاری کلی باید آزمایش بدیم 🥲 هزینه هاش چطوره؟

این تاپیک برو واسه سقط مکرر هاست بخون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1218575/از-سقط-مکرر-پیگیری-تا-درمان

ن عزیزم توی شش وهفت هفتگی سقط شدن وقلب تشکیل نمیشد بنظرت مشکل از چیه؟

من خودم توی سه چهار هفته اول سقط داشتم دوبار،امروز عکس رنگی رحم و آزمایش کلی دکترم نوشته بود انجام دادم باید نتیجه رو ببرم ببینم تشخیصش چیه

خداروشکر پس انشالله بسلامتی بدنیا بیاد وبغلش کنی 🥰❤️

مرسی عزیزم،انشاالله شمام زودتر باردار بشید و سالم و سلامت بغلش بگیرین

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.