2777
2789

دیگه نمیتونه اون حس رو با کسی دیگه تجربه کنه.بعضی حس ها خاص وناب هستند.مثل بعضی آدمها.کسی تجربه کرده با این شرایط فعلی زندگی ؟؟ من ب شخص چیزی جز گرفتاری حس نکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی وقتی وسط کویر یه باغ درست میکنی توش درخت میکاری گل میکاری مراقبشون هستی میبینی یهو میاد گند میزنه میرینه میره دیگه حوصله ت نمی‌کشه از نووو اون کارو کنی :))

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

واقعا فقط یباره

شاید بعدا ی مهربون تر خوش اخلاق تر با درک و شعور تد بیاد تو زندگیت

اما هیشکی اون نمیشه...

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

بله اون حسه ناب رو تجربه کردم 

و تمام زندگیم از نداشتنش نابود شده 

فقط زندم ،بدون هیچ لبخندی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

منم همین شرایط رو دارم و خیلیهای دیگه ک سکوت کردن 

دورم شلوغه و دنیام خالیه 

همه بامزه ان و دلیل خنده من نیس 

نمیدونم  ب کجای دنیا بر میخورد یا تجربه نمیکردم یا من میشد 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اره اره کاملا درسته من ۱۲سال پیش عاشق کسی شدم بعد این همه سال دیگه اون حس و حال تجربه نکردم خیلی خیلی حس عجیب و خاصی بود اصلا دنیام عوض شده بود باران طعم غذا خواب زمین آسمون اصلا همه چی برام خیلی لذت بخش شده بود ولی حیف ک تهش نرسیدیم بهم😔

من دیگه هیچ وقت اون آدم سابق نشدم  اون دختر شاد و پر انرژی تبدیل شد ب ی آدم افسرده هیچ کسی هم ج ...

حتی خودت ؟یعنی فکر میکنی زندگی فقط با اون در جریان بوده؟خودت سهمی نداری؟

حتی خودت ؟یعنی فکر میکنی زندگی فقط با اون در جریان بوده؟خودت سهمی نداری؟

مشکل اینجاست چون فامیلیم ی زمون عشقمون مثل توپ صدا کرد البته اون ی شهر دیگس خواه ناخواه احوالاتش ب گوشم میرسه ،الان خیلی بهترم دارم خودمو پیدا می کنم خیلی قوی شدم ولی بهترین سالهای عمرم سوخت برای ی عشق ما فرجام بهترین خواستگارم رد میکردم بخاطرش الان خیلی حالم بهتر شده سعی می کنم منطقی ب گذشتم نگاه کنم

مشکل اینجاست چون فامیلیم ی زمون عشقمون مثل توپ صدا کرد البته اون ی شهر دیگس خواه ناخواه احوا ...

افرین چقدر دیدت بازه این خیلی خوبه ،ورزشم میکنی؟و اینکه چند سال دارید