2777
2789
عنوان

ترمیم ابرو + عکس

182 بازدید | 9 پست

https://s8.uupload.ir/files

/img_۲۰۲۳۰۴۲۴_۰۸۳۳۱۸_75du.jpg

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بر خلاف بقیه اول عکس فرستادم بعد توضیحات 😂😂😂 از بچگی خلاف آب شنا میکردم 😐

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر خلاف بقیه اول عکس فرستادم بعد توضیحات 😂😂😂 از بچگی خلاف آب شنا میکردم 😐

حالا توضیحتو بده😐

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

ابروهامو خیلی سال پیش تتو کردم به افتضاح تریم شکل ممکن تا به تااااا 

حدود چهار سال پیش هم میکرو بهتر نشد و الان بعد گذشت چند سال قسمت بالا که تو عکس مشخص کم مو شده و تتو زیرش به قرمزی میزنه 

راهکاری هست براش؟

یکی از سالنهای معروف که تخصصش میکرو عکس فرستادم گفته هیچ راهی نداره 🤦 

نظرتون ؟!

نظری نبود ! هیچ کی نمیخاد به زیباتر شدن یک خانم کمک کنه 🤦 

سلام. راهکار اصولی: کاشت ابرو

بله ممنون🖐️🙏

ابروهامو خیلی سال پیش تتو کردم به افتضاح تریم شکل ممکن تا به تااااا  حدود چهار سال پیش هم میکر ...

میتونین با روشای مخصوص پاکش کنین دیگه

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜