2777
2789
عنوان

بی بی چک ivonclte

127 بازدید | 6 پست

بچه ها من امروز صبح این بی بی چک رو استفاده کردم منفی شد

امروز روز دومیه ک عقب انداختم

سینه درد و اینا اصلا نداشتم از امروز کمی سینه هام سفت شده و خفیف درد میکنه

نظرتون چیه؟

شما تاحالا استفاده کردید؟

نتیجه اش درست بود؟

خوشا به حال هر آنکس که مبتلای رضاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه من از بیبی: پریودی منظم، روز پری بی بی منفی، روز دوم تاخیر بی بی سفت و سخت منفی، روز سوم هاله ی ریز، روز چهارم هاله ی مشخص، روز پنجم بتا 160

پینهاد میکنم صبوری کن تا یکهفته

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
ب علائم اصلا دلخوش نباید بشیم من کلی علائم داشتم با اینک ده روز عقب انداختم بیبی چک منفیه و امروزم ...

ای وای از این علائم

ادمو دیوونه میکنه 

تجربه من از بیبی: پریودی منظم، روز پری بی بی منفی، روز دوم تاخیر بی بی سفت و سخت منفی، روز سوم هاله ...

مممنونم عزیزم🌹

ایشالا