2777
2789
عنوان

بزرگترین نصیحت زندگی: با آدم نارسیست ازدواج نکنید که بدبخت میشید.

| مشاهده متن کامل بحث + 3547 بازدید | 37 پست
شنیدم مهر طلبها با خود شیفته ها خوب مچ میشن. چون مهر طلب مدام خود شیفته رو تایید میکنه و چیزی رو که ...

بله مهرطلب ها فداکار و مهربونن .

و مدام گذشت میکنن

این وسط طرف خودشیفته هر گهی که دوست داره میخوره😅

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 کاربریت

هموووون رفتم تو افق🙁🤣

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
تو؟ نه چرا؟ یه کم کله شقی ولی خودشیفته نیستی      

از بحث ها و صحبتام این نتیجه رو گرفته بودن

تو چالش ناشناسم پر توضیح بیماری خودشیفتگی بود😂😂

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
خوب خصوصیات شون رو بگو

یه چندتاشو نوشتم.

فقط خودشون رو میبینن، موقعیت و شرایط دیگران براشون زیاد اهمیت نداره، اگر بهشون نقد کتی حتی خیلی کم پدرتو در میارن، بسیار محتاج به به و چه چه هستن، آگاهانه همسرشون رو آزار روانی میدن، با بی توجهی، انجام کارهایی که طرف مقابلشون بدش میاد و... هر روز در حال مبارزه تو میابقه‌ای هستن که اصلا وجود خارجی نداره! مثلا همسرشون بگه هوا سرده اینا فکر میکنن باید بگن گرمه و تو اثبات این گرم بودن بجنگن! 

زبانی که حق را نگوید به درد لیسیدن بستنی میخورد.
از بحث ها و صحبتام این نتیجه رو گرفته بودن تو چالش ناشناسم پر توضیح بیماری خودشیفتگی بود😂😂

اختلال خودشیفتگی فقط روان‌پزشک تایید میکنه

البته نارسیست های واقعی در دیدار اول اونقدر جذاب و عادین اصلا نمیتونی حدس بزنی

فقط باید باهاش زندگی کرد که فهمید

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
نزدیک به یکسال باهاش در ارتباط بودم خودمو مریض کرد بیمارستان ایران بستری شدم

خوش بحالت رها شدی، آزاد شدی

تبریک میگم بهت

چه جور واقعا میشه این جور آدم هارو تحمل کرد فقط فکر میکنن آسمون باز شده اینا افتادن پایین  یه روانی این مدلی میشناختم مجبو بودم یه مدت تحملش کنم الانم که یادم اومد باز اعصابم به هم ریخت هیچی نبود هیچ چیز مثبت هم نداشت وای بلا دور باشه از همه🥴😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
اختلال خودشیفتگی فقط روان‌پزشک تایید میکنه البته نارسیست های واقعی در دیدار اول اونقدر جذاب و عادین ...

بعدش خودم سرچ کردم 

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
خوش بحالت رها شدی، آزاد شدی تبریک میگم بهت

🥲❤️ مررسی.. خودم باورم نمیشه چند ماه‌ِ نمی بینمش

نارسیست زمانه ات را بشناس

😂

جایی خوندم مهر طلبها با خود شیفته ها خوب مچ میشن. چون مهر طلب مدام خود شیفته رو تایید میکنه و چیزی ر ...

دقیقااا👌

این دوتا همدیگرو پیدا میکنن و فکر میکنن عاشق شدن. خبر ندارن اون مهرطلب تمام هست و نیست و روانشو باید بده و نابود بشه و باز هم فرد خودشیفته راضی نمیشه و میزنه رو سرش. خیلی رابطه مسموم و سمی هست