2777
2789

مقام معظم رهبری در خصوص سؤال فوق می فرمایند: زن‌ها باید تمام بدن خود را از نامحرم بپوشانند، فقط گردى صورت و دست‌ها از سر انگشتان تا مچ دست استثناء شده است[4].

مکارم: بر زنان و دختران لازم است تمام بدن خود به جز گردى صورت و دست ها تا مچ را در مقابل نامحرمان بپوشانند. و این مقدار به هر نوع لباس غیر زینتى که تنگ و چسبان نباشد پوشیده شود کافى است. هر چند چادر حجاب برتر است. اما زنان و دختران مى توانند در برابر محارم خویش سر و گردن و مقدارى از سینه و دستها و پاها را نپوشانند، ولی بقیه بدن را باید بپوشانند. و جایز نیست به شکل نیمه عریان در مقابل آنها ظاهر شوند. و عرف محل در این حکم تفاوتی ایجاد نمی کند[5]. و لباس خاصى شرط نیست ولى پوشیدن لباسهاى تنگ و چسبان و همچنین لباسهاى زینتى اشکال دارد[6].

سیستانى: فرقی نمی کند زن نمی تواند بیش از قرص صورت و دو دست خود را آنهم تا مچ در مقابل مرد نامحرم مکشوف کند[7]. اما در خصوص نگاه کردن به بدن زنهاى بى باک که اگر کسى آنها را امر به حجاب‏ نماید اعتنا نمى‏کنند اشکال ندارد مشروط به آن که بدون شهوت و ترس وقوع در حرام باشد، و در این حکم فرقى میان زنهاى کفار و دیگر زنها نیست و همچنین فرقى نیست میان دست و صورت و دیگر جاهاى بدن که معمولًا آنها را نمى‏پوشانند[8].

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یادمه وقتی دبستانی بودم توی کتاب ها نوشته بودن گردی صورت ومچ دست ومچ پا گناه نداره بعد نمیدونم چ ...

برای نماز بوده وگرنه منم دهه شصتی هستم و یادمه از اول همه جا نوشته بود گناهه

نکنه مردا تحریک میشن🤣🤣🤣🤣🤣

اره مردا فقط منتظرن پای خانما بسان خورشید طلوع کنه و تحریک شن😂😂😂😂😂

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
برای نماز بوده وگرنه منم دهه شصتی هستم و یادمه از اول همه جا نوشته بود گناهه

اتفاقا من خوب یادمه که نوشته بود گناه نیست والا مراجع سود بانکی رو هم میگن حلاله در صورتی که توی قران نوشته حرامه

اره مردا فقط منتظرن پای خانما بسان خورشید طلوع کنه و تحریک شن😂😂😂😂😂

اره پا ی برآمدگی خاصی داره ک تحریک کنندس😂😂😂

میبینی واقعا اینجوری میکنن مردم دیگ اعتقادشونو از دست دادن 

بابا بزار هرکی هرجور دلش میخواد بچرخه خدااون بالا خودش بلده حساب کتاب کنه دیگ💔

اره پا ی برآمدگی خاصی داره ک تحریک کنندس😂😂😂 میبینی واقعا اینجوری میکنن مردم دیگ اعتقادشونو از دس ...

واقعا 

مردی که قراره با یه پا دیدن وسط خیابون تحریک شه پس بیماره اصلا سالم نیست

من که واقعا اعتقادی ندارم به این حرفا

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین