2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من خوب یادمه که نوشته بود گناه نیست والا مراجع سود بانکی رو هم میگن حلاله در صورتی که توی قرا ...

سود بانکی چه ربطی داره به این مسئله که کاملا با منطق معلومه 

مراجع گفتن اگر شما با بانک قرارداد شراکت ببندی و پولی را به شما داده بشه و مقداری از سود این شراکت به بانک داده بشه درسته نه اینکه مثل ربا فقط سود پول را بدی. مثل وقتی دو نفر شریک میشن یه نفر پول میذاره یه نفر کار می کنه

برای همین هم وام که می خوای بگیری قرارداد می بیندن و باید مثلا اگر برای خرید کارگاه میگیری ، فاکتور خرید ببری

بماند که خود مردم کلی با دروغ فاکتور سازی می کنند و ... 

سود بانکی چه ربطی داره به این مسئله که کاملا با منطق معلومه  مراجع گفتن اگر شما با بانک قراردا ...

سود در صورتی حلاله که مبلغ پول معلوم نباشه ولی وقتی قرارداد میبندی هرماه باید مثلا ۵۰۰ تومن به شما پول بدن حرامه، اینو ایت الله بهجتم گفتن