2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم کینه اییه و میخواد این کینه رو...

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 35 پست
گل گفتی بخدا من دلم میخواست به عنوان پدر مادر یه تربیتی به بچه بدیم که حرفمون یکی باشه بچه چار دوگا ...

درسته که پدر و مادر در تربیت بچه باید هماهنگ باشند اما این مال زمانی هست که هر دو یک روش تربیتی صحیح داشته باشند وقتی تربیت شوهر شما از بیخ و بن اشتباهه و نمی خواد این اشتباه را قبول کنه باید بچه را به‌خودتان وابسته کنید که سمت پدرش نره . از همان ابتدای تولد زیاد بغل باباش ندید و یا تفریح دوتایی نفرستید و ... وگرنه بچه سریع به پدرش وابسته میشه و خیلی روش اثر میزاره . کاری کنید بچه فقط از شما حرف شنوی داشته باشه و شما اون را خوب تربیت کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته که پدر و مادر در تربیت بچه باید هماهنگ باشند اما این مال زمانی هست که هر دو یک روش تربیتی صحیح ...

چشم ممنون از راهنماییتون و وقتی که گذاشتین

برخلاف میل باطنیم باید همین کارو بکنم

تو هیچی هماهنگ نبودیم...نبود در واقع

یه اشتباهی رو شروع کردم باید تا تهش برم هیچی باب میلم نشد نه ب عنوان ی زوج جوان هماهنگ و پایه بودیم و نه به عنوان یه پدر و ماد هماهنگ خواهیم بود

تف به این زندگی که نه راه پس داری نه پیش

کاش بمیرم به خدا قسم آرزومه

چشم ممنون از راهنماییتون و وقتی که گذاشتین برخلاف میل باطنیم باید همین کارو بکنم تو هیچی هماهنگ نب ...

خدا نکنه شما هنوز جوونی و امیدوارم اتفاقی توی زندگی شوهرت بیفته که خودش متوجه رفتار اشتباهش بشه . به هر حال زندگی باب طبع هیچ کس نیست و فعلا همه داریم باهاش کنار می آییم . 

برات آرزوی صبر و موفقیت و خوشبختی دارم 

یه دو سه جلسه رفت دیگه نرفت همونم با بدبختی راضیش کردم که بره الان هرچی میگم نمیره دیگه

بچه نیار تا اخلاقیاتش درست نشده

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤