2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم کینه اییه و میخواد این کینه رو...

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه کاررشوهرت بیفایدس 

بچه های الانه اینقدر باهوشن که تا رفتار مادرو پدر بفخمن سریع میگیرن با کی خوبن با کی بد 

بعدشم کدوم بچه ای اونم نسل جدید نشسته دل به دل مادر و پدر داده و فامیل بازی کرده که بچه ی شما بده 

شوهرت فک میکنه زمون قدیم بچه ها بشینن پای حرف بزرگتر 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه دو سه جلسه رفت دیگه نرفت همونم با بدبختی راضیش کردم که بره الان هرچی میگم نمیره دیگه

اینجوری پیش بره زندگی رو برای خودش جهنم می‌کنه

تازه همه رو با خودش دشمن می‌کنه 

بهش بگو مرد حداقل جا این بدبینی چهار تا رفیق پیدا کن فردا روز بدردت بخورن اینجوری کسی سمتت نمیاد 🤧

اخه کاررشوهرت بیفایدس  بچه های الانه اینقدر باهوشن که تا رفتار مادرو پدر بفخمن سریع میگیرن با ...

هیچوقت تو زندگی چیزی که دلم میخواست نشد💔💔💔💔

این از رابطه ام با شوهرم اونم از آینده بچه نداشته ام🙂

خدا دمت گرم

اینجوری پیش بره زندگی رو برای خودش جهنم می‌کنه تازه همه رو با خودش دشمن می‌کنه  بهش بگو مرد ح ...

گفتم

میگه کَس برا چیمه😏

با همه قطع رابطه س نه میره نه میاد نه دعوت قبول میکنه نه کسی دعوت میکنه

گور پدره سگش خدا پدرشو لعنت کنه

هر چقدر شخصی از دست خانواده همسرش دلخور باشه نباید این حس را به فرزندش منتقل کنه چون فرزندش یک آدم مستقل هست . شما به عنوان مادر تاثیر بیشتری روی بچه دارید و من دیدم مادرهایی که بچه را مودب و متین تربیت کردند در حالی که پدر بد زبان و بی تربیت بوده .... در ضمن بچه خودش تشخیص میده کی دوستش داره و باید به سمت اون بره و وقتی هم بزرگ شد خودش متوجه میشه . 

عزیزم خوب شما یه کلیاتی گفتی.بعضی از آدما واقعا سمی ان

و حذفشون خیلی بهتر از بودنشونه 

بستگی داره اون افرادی که مد نظر همسرت هستن چه کارایی کردن و چند بار خطا کردن

هر چقدر شخصی از دست خانواده همسرش دلخور باشه نباید این حس را به فرزندش منتقل کنه چون فرزندش یک آدم م ...

گل گفتی بخدا

من دلم میخواست به عنوان پدر مادر یه تربیتی به بچه بدیم که حرفمون یکی باشه بچه چار دوگانگی نشه اما اینجوری مجبورم پشت سرش ب بچه بگم باباتو ول کن تو با فلانی خوب باش مثلا و این میشه دوتا جبهه

عزیزم خوب شما یه کلیاتی گفتی.بعضی از آدما واقعا سمی ان و حذفشون خیلی بهتر از بودنشونه  بستگی ...

عزیزم شوهرم بهش بگن بالا چشمت ابروعه میگه منظور داشت خواست منو ناراحت کنه و باهاش بد میشه و تا چند سال حرفشو میزنه و ببینش روشو اون ور میکنه و سرد سلام میکنه

سسسسم خاااالصه