2777
2789

بشدت کینه اییه حرفای صدسال پیشو هنوز ب عنوان گله میگه

و میگه اگه بچه دار شدیم هرکی باهام بد بود بهش میگم مثلا اگه مادرت یاخانواده ت حرفی زدن یا رفتاری ک من ناراحت شدم باید بهش بگم بچه باید پشت خانواده ش باشه باید دوست و دشمنشو تشخیص بده

واااای خدا یه عالمه بغض کردم و بعدم نشستم ی دل سیر گریه کردم و ب خدا گله کردم

گفتم مثلا من فردا روز با مادرت حرفم شد ازش داخور شدم باید ب بچه م بگم مادربزرگت بده دشمن ماست گفت آره گفتم یعنی با ی بحث طرف دشمن ادم میشه خب تو هرخونه ایی بحث پیش میاد نباید کینه شو تو دل بچه بزاری

بچه ها باباش با خودش دقیقا همین رفتارو داشت همه حسای بدو به این منتقل میکرد و الان همه مشکلاتمون از تربیت نادرست اون پدرشه و اینم دقیقا میخواد همین کارو بکنه😭😭😭گفتم دست خودت نیست اینطوری بار اومدی بابات همه ی حسای بدو بهت منتقل کرد از اول گفت باشه فهمیدیم😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها مسئول رفتارهای ما نیستن. هیچ وقت برای بچه درد و دل نکن اون روانشناس یا حلال مشکلات شما نیست. نه تنها مسئله ای با این کار حل نمیشه بلکه با بزرگ شدن بچه تون به مشکلاتتون اضافه میشه. از طرفی حتی پیش بچه هاتون هم مشتتون رو باز نکنین که از کی خوشتون میاد از کی بدتون میاد چون بعدا همین بچه ها تو روتون به خاطر نقطه ضعفاتون می ایستند 

متاسفانه کاری که شوهرت میخواد بکنه دقیقا کاریه که خیلی از عروسها انجام میدن و بچه ها رو نسبت به خانواده ی شوهرشون تلخ و سرد میکنن و باعث قطع رابطه و انواع کینه ها میشن با خوشحالی و احساس پیروزی

شوهرت باید بفهمه بچه یه موجود مستقله که حق داره تصمیم بگیره و خودش بخواد با کی رفت و امد کنه کی رو دوست داشته باشه ، ذهن بچه پاکه

متاسفانه کاری که شوهرت میخواد بکنه دقیقا کاریه که خیلی از عروسها انجام میدن و بچه ها رو نسبت به خانو ...

بله حرفاتون درسته

تو زندگی ما برعکسه من ب عنوان عروس خوبم بی حاشیه م حرمت همه رو میگیرم اما اون نه