2777
2789
عنوان

پشیمون از بچه دار شدن

4325 بازدید | 114 پست

پسرم تو سه ساله و من هنوز هم افسردگیه بعد از زایمانم رو دارم و با کلی دارو و مشاور نتونستم با بچه دار شدنم کنار بیام واقعا نمیدونم چرا باید بچه دار بشیم وقتی زندگیه بی استرس و بی دغدغه ای داریم و منی که خیلی با شوهرم رابطم عالی بود و الان همش بخاطر بچه با هم دعوا می کنیم هنوزم این برام کابوسه توروخدا نگید ناشکرم و این حرفا من همش تو گذشته زندگی میکنم و الان بخاطر بچه حال خوبی ندارم از این همه مسولیت و استرس خسته م شب و روز گریه میکنم کسی هست مثل من باشه؟ 🥺😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لحظه به نبودش فکر کن دیگه ناشکری نمیکنی 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

منم افسردگی بعد از زایمان گرفتم. زن و شوهرایی که روابطشون عاشقانه و ایده آل هست بیشتر از باقی زوج ها دچار این مشکلات میشن بعد از بچه دار شدن. ولی اوضاع ما بعد از یک سال خیلی بهتر شد. این که میگی سه سال طول کشیده خیلی طاقت فرسا هست

عزیزدلم واسه اینکه دلت آروم بگیره و آرزوی محالت برآورده شه بیا تاپیک آخریم ک باز هست مطمئن باش ان‌شاءالله هم آروم میشی از افسردگی بیرون میای هم آرزوهات برآورده میشن ان‌شاءالله 😍😍😍❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

عزیزم شما الان در برابر فرزندی که به دنیاش آوردی مسئولی اون با میل خودش که نیومده تو زندگیتون، تصمیم و خواسته خود شما بوده 

حیف نیست تک تک لحظاتی رو که میتونی از دیدن بچت لذت ببری و بهش عشق بورزی با ناراحتی و ناخوشی سپری کنی 

تا یه حدی احساست طبیعیه

منم بچه کوچیک‌ دارم سخته خیلی ام سخته 

گاهی هم به گذشته فکر میکنم که چقد راحت زندگی میکردم

ولی دیگه شما زیادی سختش کردی 

اینم یه مرحله از زندگیه‌ به این فکر کن که میگذره