2777
2789

تو خانواده همسر من کلا بعضی فحشا و حرف ها عادیه و به عنوان شوخی هم ازش استفاده میکنن و متاسفانه تا جایی که میدونم همسرمم تو دوران بچگی خیلی مورد حمله دهنی قرار داشته(یعنی وقتی دعواش میکردن فحش میدادن)

متاسفانه همسر منم الان دقیقا اینجوریه به شوخی گاها بعضی حرفای زشت و میزنه و وقتی یکم عصبی میشه خیلی از واژه هلی زشتی استفاده میکنه

(اصلا به خودم یا خانوادم توهینی نمیکنه ولی این بد دهنیش خیلی اذیتیم میکنه)

به نطرتون چطور میتونم این عادتشو ترک بدم و همسر کیا اینجوریه؟

(گاها به قدری اعصاب خودمم از حرفاش خرد میشه که مقابله به مثل میکنم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط باید سکوت کنی خودش شرمنده میشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

مثلا اگه توی رانندگی بد دهنی میکنه سکوت کن و فقط نگاش کن

و اگه گفت چیه و اینا خیلی عادی و ملایم بگو هیچی داشتم فک میکردم چقد این مدل رفتار کردن به تو نمیاد و تو خیلی بهتر از اینی( برا من جواب بوده)

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
باهث نمیشه بدتر بشه؟

نه اگه شماهم بحث کنی گه بدتر میشه سکوت کن بزار شرمنده شه..واخلاق خوب ومهربونی...اصلا آدم مگه به کسی که بهش محبت میکنه وباهاش مهربونه روش میشه بددهنی کنه؟؟

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
بشین باش حرف بزن ولی شوهر منم بد دهنه تازه خودم که هیچ خانوادم توهین می‌کنه 😶اگه کسی می‌تونه کمک من ...

تا حالا چند بار گفتم ولی اصلا تاثیر نداره نمیدونم چطوری باید بگم

مثلا اگه توی رانندگی بد دهنی میکنه سکوت کن و فقط نگاش کن و اگه گفت چیه و اینا خیلی عادی و ملایم بگو ...

وقتی به خودم چیزی میگه جیکار کنم؟اکثرا سکوت میکنم و‌سرمو به نشانه تاسف تکون میدم

مثلا کمی بعدش میاد به حرفم میگیره ولی اصلا معذرت خواهی نمیکنه و بعد به مدت بازم تکرار میشه

اصلاح نمیشه چون از بچگی نهادینه شده اگ سکوت کنی و محل نذاری خیلی کمتر میشع

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

سلام گلم. کلا اقایون اخلاقشون تند هست

از یطرف ربط پیدا میکنه به ریشه خانواده

اگه جلوی خانوادشونم اینطور صحبت میکنن که عادت شده واسشون. اگه مشاور برین راهنماییتون میکنن. متاسفانه خانواده ها باید مراعات میکردن جلو بچه هاشون این لفظارو یه کار نبرن.

نه اگه شماهم بحث کنی گه بدتر میشه سکوت کن بزار شرمنده شه..واخلاق خوب ومهربونی...اصلا آدم مگه به کسی ...

نمیدونم واقعا🤦🏻‍♀️

اصلا تو اینجور روزا احساس میکنم سرد شدم ازش،حوصلشو‌ندارم حتی دلم نمیخواد بغلش کنم

فقط تو مغزم باهاش جنگ و دعوا میکنم