2777
2789

سلام نمیدونم کسی بیداره یا نه اما شدیدا کمک خانومای با تجربه سایت رو میخوام آقا من و شوهرم هفته پیش زدیم تیپ و تاپ هم یعنی گفتم بریم بیرون بچه ها عموهام (متاهلن)دارن میرن گفت من کار دارم نمیشه گفتم همش کار داری زندگی رو زهر کردی مثل پیرمردایی اونم گفت تو پر توقعی میخوای هروقت یه چیزی میگی بگم چشم گفتم نه ولی یکم حرف منم باید مهم باشه یا نه و دعوا بالا گرفت منم گفتم اصلا تو به کارت برس منم خودم میرم چلاق نیستم که و رفتم از اونروز باهم حرف نزدیم غذا درست کردم سفره چیدم خودم رفتم اتاق خوردم اونم شبا تو اتاق کارش میخوابید حالا امشب بعد یه هفته اقا چراغ سبز نشون دادن اومد گفت چیشد خوش گذشت خانوم ؟گفتم اخه بد نبود و رفتم اتاق شلکی درو بستم اونم برقا خاموش کرد رفت یعنی الان باید برم سراغش یا ولش کنم بخوابه

ولش کن

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

میخواسته باهات آشتی کنه سرد رفتار کن ولی دیگه نرو اتاق درو ببند خیلی کش نده اون قدم گذاشته سرد برخورد کن وای خودتو نکش عقب

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگه زندگی چقدر درازا داره که با لجبازی و قهر ب کام خودتون تلخش میکنین؟؟ یعنی الان اگر شما بری طرفش چیزی از شماکم میشه؟؟؟شماکه کار دل خودتو کردی حالا برو دل شوهرتم بدست بیار هم خدا خوشحالمیشه همم زندگیتون انشاالله شاد میشه

حداقل کاری که میتونیم بکنیم؛ ســــلامـــتی و فـــرج حضرت مهــــــدی موعود (عج) صــلــــواتـــــ.

اکه از دور بخوام به قضیه نگاه کنم ، میگم برو آشتی کن . چون ایشون یک قدم اومده جلو ، شما هم یک قدم برو جلو .

ولی اگه خودم تو اون شرایط بودم ، ممکن بود امشب رو بی خیال بشم و فردا وقتی از سرکار اومد میرفتم استقبالش و آشتی میکردم .

بازم خودت ببین کدوم بهتره 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
اخه جوری درو بستم بخواد بیادم جرات نداره    

عزیزم به حرفم گوش کن اصلا نزار شوهرت یا خودت جای خوابتون  عوض بشه تو سخت ترین دعواها باید کنار هم باشید عادت نکنید به دوری از هم ... من اگر بودم میرفتم فقط بغلش می‌کرد م اگر حرف می‌زد میگفتم چیزی نگو باهات قهرم 😂😂😂تازه کارم میکردم و دوباره می خوابیدم ..از این کارها خیلی کردم 

🤪