2777
2789
عنوان

خورشت سبزی پزا بیاید

208 بازدید | 22 پست

عنوانمو الکی زدم که خانما بیان

بچها من یه تقریبا ۴۰ روزی میشه عروسی کردم اصلا ما درست رابطه نداریم ۳یا۴ روزی یبارم شوهرم نمیخاد اونم من همش پیش قدم میشم و اذیتش میکنم اونم کارشو انجام میده و میره عقب اصلا به منم توجهی نمیکنه وقتی نامزدی بودیم میلش خییلی بیشتر بود و بیشتر توجه میکرد بهم احساس میکنم که براش تکراری شدم همش پیشش بودم چیکار کنم 

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال من انقد سرش شلوغه ک گاهی میشه هر دوهفته ده روز یبار..چ جونیه مگه۷صب میره۸شب میاد..شام که میخوره فوری میخوابه..حالا منم هی بیام بچسبم و گیر بدم که چی..من خودمو به این داستان عادت دادم

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
قرمه سبزی بپز براش شایر فرجی شد

چند روز پیش پختم فایدی نداشت 😂

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
ربطی نداره من ۲۰ سال پیش شوهرم یعنی باید بگم تکراری شدم😂😂😂😂

اخه همه میگن اول عروسی اله و بله مال من اول عروسی هیچ خبری نبود

فرزند. داری

نه

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
مال من انقد سرش شلوغه ک گاهی میشه هر دوهفته ده روز یبار..چ جونیه مگه۷صب میره۸شب میاد..شام که میخوره ...

اخه من‌ تازه عروسی کردم همه میگفتن تازه عروسی کنی خبریه مال من هیچ خبری نبود

اخه من‌ تازه عروسی کردم همه میگفتن تازه عروسی کنی خبریه مال من هیچ خبری نبود

منم دوساله خونمم از همون اول همین بود