2777
2789
عنوان

از گرما خوابم نمیبره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 43 پست
بَه هم محل😎😂 

😜🤣♥️

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا صبح باید برم سرکار خوابم نمیبره لعنتی 

ای کاش یه بطری ابو میزاشتی فریزر یخ بزنه 

بعد موقع خواب هرموقع احساس گرما کردی دستتو یا پاهاتو بزاری روش 

فوری دمای بدنو میاره پایین

من اینجوری تابستونو سر میکردم   

ما اسلامشهر هستیم درو پنجره رو بستم خیلی خنک هست باد هم میاد تهران که باید سرد باشه العان 

اسلامشهر چون اطرافش بازه باد جریان داره و خنکه تهران رسما خفه میکنه

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
ای کاش یه بطری ابو میزاشتی فریزر یخ بزنه  بعد موقع خواب هرموقع احساس گرما کردی دستتو یا پاهاتو ...

برم امتحان کنم🤭

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

محل کار شوهرم تهران هست همیشه میگه تهران هواش خیلی خنک تر از اینجا هست یه موقع هایی هم که شب می‌آییم بیرون هوای تهران سردتر هست تا اینجا 

مثلا زمستون امدیم اونجا برف میومد اما اینجا هیچ خبری نبود شاید شما فشارت بالا هست یا بدنت گر میگیره

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
محل کار شوهرم تهران هست همیشه میگه تهران هواش خیلی خنک تر از اینجا هست یه موقع هایی هم که شب می‌آییم ...

نه والا من فشارمو مدام چک میکنم 

دو سه روزه اینجوریه

برم امتحان کنم🤭

اخه الان اب یخ نمیزنه که 

یخ هارو بریز تو پلاستیک بزا پیشت بمونه 

بطری اب دوامش زیادتر بود دیگ 

من شب تا صب میزاشتم کنارم صبح ک پامیشدم میدیدم یخش هنوز مونده شاید تو پلاستیک زودتر اب بشه 

اخه الان اب یخ نمیزنه که  یخ هارو بریز تو پلاستیک بزا پیشت بمونه  بطری اب دوامش زیادتر ب ...

یه چیز دیگه هم هستش ما خونمون قدیمیه و شوفاژخونه داده هنوز شوفاژامون بازه اینم مزید بر علته خودش😡

یه چیز دیگه هم هستش ما خونمون قدیمیه و شوفاژخونه داده هنوز شوفاژامون بازه اینم مزید بر علته خودش😡

وای وای وای   اینجوری ک خیلی سخت میشه 

اشکال نداره سعی کی یه چیزی کنارت باشه که بتونی دمای بدنتو بیاری پایین 

وای وای وای   اینجوری ک خیلی سخت میشه  اشکال نداره سعی کی یه چیزی کنارت باشه که بتونی د ...

فردا به مدیر ساختمون میگم بابا آب پز شدیم تو این قفس آخه..

اره حتما بهش بگو  یکی دوروز نیس ک

میگم حتما

عزیزم مرسی بابت راهکارت دو تا یخ گذاشته تو نایلون فریزر میمالم به صورتم خیلی بهتر شدم🌹🌹💛❤️