تورو خدا براش دعا کنید انقد دوا بهش دادم همش مک افتاده چه کنم ؟ دیروزم سرم زد بی فایده فقط دوا تو دلشه هیچی نمیخوره اسهال استفراغه شدیده سرفه هم میکنه خوب نمیشه تب شدیدم داشت الان یه ذرههههه تبش بهتره ولی بی اشتهایی شدید یعنی سه روزه فقط دوا توی دلشه هیچییییی نخورده میترسم خودمم غریبم مامانمم روماتیسم شدید داره نمیتونه بیاد پیشم اگرم بیاد شوهرم راه نمیده مونسمم بده چه کنم تورو خدا دعا کنید با این سرنوشت بدم با شوهرم بدم بچم دیگه مریض نشه حداقل 😭😭😭😭😭😭😭 خودمم سه روزه نخوابیدم فدای سرش اما سرم گیج میره نمیتونمم چیزی بخورم دلم شور میزنه کاش خدا دیگه مریضی و از بچم دور کنه خستم خسته هر دعایی بگید خوندم سه بار بردم دکتر هزار جور دوا بهش میدم بمیرم براش چه کنم چه کنم نصف شب دیشب ده بار جیش کرد و بالا اورد انقد دوا بهش دادم تا الان خوابه فقط تو دلش فقط دواست😭😭😭😭😭😭
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
اگر آب بدنش کم بشه میدونی چی میشه؟؟؟؟؟شوخی نکن برو سرم بزن باز بزور سرنگ آب بریز تو دهنش سوپ بدون روغن و زنه بده بهش دوغ بده بهش شیر پاستوریزه بگی ریده اگر میسازه چیزای آبکی
عزیزم منم تازگیا بچه م همینجوری شد خیلی سخت گذشت درکت میکنم
مثل شما سه روز نخوابیدم
الهی خدا شفا بده زودتر سرحال بشه
دکتر واسه بچه من سر زد و توش آمپول ضدتهوع زد و شربت ضد اسهال داد که وضعیتش خوب شد
شما سرم خالی زدید؟
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
اگر آب بدنش کم بشه میدونی چی میشه؟؟؟؟؟شوخی نکن برو سرم بزن باز بزور سرنگ آب بریز تو دهنش سوپ بدون رو ...
دقیقا با سرنگ بهش او آر اس میدم به زور بخدا یکسره بشین پاشو میکنم اما بهتر نمیره بالا میاره هزار تا شربت و چیز بهش میدم بمیرم براش چه کنم دعا کنید فقط😭😭😭😭
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار