2777
2789
عنوان

دخترم سه روزه اسهال و استفراغه

968 بازدید | 46 پست

تورو خدا براش دعا کنید انقد دوا بهش دادم همش مک افتاده چه کنم ؟ دیروزم سرم زد بی فایده فقط دوا تو دلشه هیچی نمیخوره اسهال استفراغه شدیده سرفه هم میکنه خوب نمیشه تب شدیدم داشت الان یه ذرههههه تبش بهتره ولی بی اشتهایی شدید یعنی سه روزه فقط دوا توی دلشه هیچییییی نخورده میترسم خودمم غریبم مامانمم روماتیسم شدید داره نمیتونه بیاد پیشم اگرم بیاد شوهرم راه نمیده مونسمم بده چه کنم تورو خدا دعا کنید با این سرنوشت بدم با شوهرم بدم بچم دیگه مریض نشه حداقل 😭😭😭😭😭😭😭 خودمم سه روزه نخوابیدم فدای سرش اما سرم گیج میره نمیتونمم چیزی بخورم دلم شور میزنه کاش خدا دیگه مریضی و از بچم دور کنه خستم خسته هر دعایی بگید خوندم سه بار بردم دکتر هزار جور دوا بهش میدم بمیرم براش چه کنم چه کنم نصف شب دیشب ده بار جیش کرد و بالا اورد انقد دوا بهش دادم تا الان خوابه فقط تو دلش فقط دواست😭😭😭😭😭😭

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

اومیکرونه؟دخترمن پارسال اینجوری شد بردیم دکترش بستری کرد خوب شد

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر آب بدنش کم بشه میدونی چی میشه؟؟؟؟؟شوخی نکن برو سرم بزن باز بزور سرنگ آب بریز تو دهنش سوپ بدون روغن و زنه بده بهش دوغ بده بهش شیر پاستوریزه بگی ریده اگر می‌سازه چیزای آبکی 

اومیکرونه؟دخترمن پارسال اینجوری شد بردیم دکترش بستری کرد خوب شد

نمیدونم چه کوفتیه فقط میدونم دخترم داره از دستم میره زبونم لال

عزیزم منم تازگیا بچه م همینجوری شد خیلی سخت گذشت درکت میکنم

مثل شما سه روز نخوابیدم

الهی خدا شفا بده زودتر سرحال بشه

دکتر واسه بچه من سر زد و توش آمپول ضدتهوع زد و شربت ضد اسهال داد که وضعیتش خوب شد

شما سرم خالی زدید؟

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
نمیدونم چه کوفتیه فقط میدونم دخترم داره از دستم میره زبونم لال

ببر دکتر بگو اسهاله شدید.پیشنهادبستری بده ببین چی میگه

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
اگر آب بدنش کم بشه میدونی چی میشه؟؟؟؟؟شوخی نکن برو سرم بزن باز بزور سرنگ آب بریز تو دهنش سوپ بدون رو ...

دقیقا با سرنگ بهش او آر اس میدم به زور بخدا یکسره بشین پاشو میکنم اما بهتر نمیره بالا میاره هزار تا شربت و چیز بهش میدم بمیرم براش چه کنم دعا کنید فقط😭😭😭😭

عزيزم چندسالش؟  انتي بيوتيك ميخوره؟

آره امروز براش دکتر آزیترومایسین گرفت یکسال و ۸ ماهشه😭😞