2777
2789
عنوان

توروخدااا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 40 پست

دوستان توروخدا محتاج دعاتونم 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

خواهش میکنم برام دعا کنید 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربونت برم ممنون بابت کامنت خوبت  خدا ازت راضی باشه  آن شالله هرچی از خدا بخوای بهت ب ...

خدااااانکنه عزیزم.خودتم تا میتونی صلوات بفرست واسه مرده های بی وارث و بد وارث خیلی من حاجت گرفتم و مشکلاتم حل شده وقتی واسشون صلوات نذر کردم

بیخیال همه ی دنیا.سلامتی بزرگترین ثروت دنیاست.خدایا شکرت🤲🤍🌈
خدااااانکنه عزیزم.خودتم تا میتونی صلوات بفرست واسه مرده های بی وارث و بد وارث خیلی من حاجت گرفتم و م ...

چشم عزیزم 

خوندم گلم انشالله مشکلت حل شه منم دعا کن

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
خوندم گلم انشالله مشکلت حل شه منم دعا کن

چشم بخدا دعا میکنم خدا کمکت کنه و حاجت روا بشی و غم نبینی 

خدا ازت راضی باشه الهی امین

چشم بخدا دعا میکنم خدا کمکت کنه و حاجت روا بشی و غم نبینی  خدا ازت راضی باشه الهی امین

💚

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

توروخدااا میشه برام دعا کنید توروخدا محتاج دعام 

دعا کنید از ته دل خدا یه فرصت دوباره بهم بده و دستم رو بگیره 

دعا کنید از ته دل آبروم بیشتر ازین نره و آبرومو بخره 

دعا کنید از ته دل مشکلم ختم به خیر بشه توروقران بخاطر بچم 

سلام عزیزم اگه دوست داشتین درخواست دادم براتون.قبول کنین .صحبت ‌کنیم

ضمن اینکه نترس خدا بزرگه 

همه ی ما از این روزا داشتیم و خدا پوشونده 

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
سلام عزیزم اگه دوست داشتین درخواست دادم براتون.قبول کنین .صحبت ‌کنیم ضمن اینکه نترس خدا بزرگه  ...

خیلی ممنونم عزیزم چشم 

چشم مهم نیست تیکه تیکه بخونم در طول روز؟ 

نه عزیزم عیب نداره

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰