2777
2789

خودت نمیخای یا از دست دادی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

این دوره زمونه با هیچکس صمیمی نشو

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهای تنهاییم واقعا سخته

درکت میکنم منم مثل توام درو دیوار خودمو میزنم تا ادمش پیدا کنم

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
ولی نیست.یا شایدم من سختگیر شدم نمیدونم

نه ما سختگیر نیستیم آدمای حالایی چرت شدن 

نه ما سختگیر نیستیم آدمای حالایی چرت شدن 

شایدم به قول شما اینجوری باشه

هر چی هست بده

من تنهام و تنها زندگی میکنم و تنهایی رو دوس دارم.ولی الان خیلی خیلی زیادی شده متاسفانه😭

هر شب تجاوز به یک خاطره...
شایدم به قول شما اینجوری باشه هر چی هست بده من تنهام و تنها زندگی میکنم و تنهایی رو دوس دارم.ولی ا ...

حق داری واقعا اگه دوست داشتی میتونیم براهم دوست خوبی باشیم