2777
2789

نه اینکه پول کسیو بخورین نه فقط تو راه اشتباه قدم گذاشته باشین وخیلی آدما ازدستتون ناراضی باشن درصورتیکه اینجوری آدم نیستن فقط تو ریسک وتصمیم گیری تون اشتباه کردین من الان تو همچین حالتیم خیلی پشیمونم کارم اشتباه بود میدونم خیلی خر بودم دلم شکسته ولی کلی آدمو اذیت کردم 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره  پشیمونم ولی نمی تونم به کسی بگم شایدم گذشت زمان درستش کنه نمی دونم

خیلی میخوام با این ادما درد ودل کنم بنظرت چرا اینطوری شد

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
خیلی میخوام با این ادما درد ودل کنم بنظرت چرا اینطوری شد

تصمیم عجولانه و غیر منطقی . سن کم 

نبودن حامی 

نمی‌دونم واقعا😮‍💨

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
اره شدم نه سال پیش هنوز شرمنده خودمو بقیه‌م همیشه حس خجالت دارم حتی تو خلوت خودم وقتی بهش فک میکن ...

خیلی دلم میخواد باهات درد ودل کنم بنظرت چرا اینطوری شد یعنی یه روز همه چی درست میشه

تصمیم عجولانه و غیر منطقی . سن کم  نبودن حامی  نمی‌دونم واقعا😮‍💨

دقیقا همیناست 🥺

تصمیم عجولانه و غیر منطقی . سن کم  نبودن حامی  نمی‌دونم واقعا😮‍💨

مال منم دقیقا همینا بود میدونی الان دنبال یه حرف آرامش بخش هستم 

مال منم دقیقا همینا بود میدونی الان دنبال یه حرف آرامش بخش هستم 

منم دنبالشم ولی نیست 

هی خودخوری می کنم چون مسئول اصلی خودم بودم

اره شدم نه سال پیش هنوز شرمنده خودمو بقیه‌م همیشه حس خجالت دارم حتی تو خلوت خودم وقتی بهش فک میکن ...

میدونی دنبال اینم یکی یه حرف ارامش بخش بزنه یکی بهم یکی چیز بگه حالم خوب شه خیلی حس بدیه

منم دنبالشم ولی نیست  هی خودخوری می کنم چون مسئول اصلی خودم بودم

🥺🥺نگران نباش عزیزم تنها نیستی منم همینم مهم اینه پشیمون شدیم خدا توبه بنده هاشو میپذیره توبه کنیم شاید خدا قلبمون اروم کنه

🥺🥺نگران نباش عزیزم تنها نیستی منم همینم مهم اینه پشیمون شدیم خدا توبه بنده هاشو میپذیره توبه کنیم ...

امیدوارم اینطور باشه

آره  پشیمونم ولی نمی تونم به کسی بگم شایدم گذشت زمان درستش کنه نمی دونم

میدونی ما با سن کم تونستیم بلند بشیم برای خودمون یه ریسک بکنیم پس توانایی مون بالاست فقط تصمیمون اشتباه بود که اینم. میشه تجربه ادم برای تغییر نیاز داره یه سری شکست بخوره

میدونی ما با سن کم تونستیم بلند بشیم برای خودمون یه ریسک بکنیم پس توانایی مون بالاست فقط تصمیمون اشت ...

آره راست میگی زندگی پستی بلندی زیاد داره

هنوزم فرصت هست