فکر کردم تایپیک های قبلش رو خوندی چهار سال ازدواج کرده
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
حتی از نظر روانشناسی بهتره سالی یه بار چه زن چه مرد یه سفر چند روزه کوتاه تنها بره تا بیشتر دلشون برای هم تنگ بشه ،، ما سه ساله ازدواج کردیم اما چند بار شوهرم سفر کاری داشته رفته در حد چهار تا پنج روز... مشکلی نداشتم ازدواج نکردیم که طرفمون رو زندانی کنیم آدم گاهی نیاز داره ،، منم یه بار سفر تنهایی رفتم اونم جلوم نگرفت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودخواهی اگ بهش نیاز داشته باشه منعش کرد سفر کوتاه گاهی اوقات هم برای زن هم برای مرد نیازه دوز از هم باشم تجدید قوا کنن
دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر انسان های ضعیف آرزو میکنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار میدهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست و مقام...! 🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜
نه ...ب هیچوجه.... چطور من باید بخاطر خیلی چیزا تو زندگی از چیزایی ک دوسدارم بزنم چون زندگی دوتامونه اما اون بخاطر من نمیتونه از ی سفر بزنه؟؟؟پس اگتو سختیا انتظار همراه بودن منو داره چطور تو مسافرتش من پشمم؟
اصلا ناراحت نباش عزیزم اینکه بعضیا میگن اصلا اجازه نده اینا همش چرته نه مرد نه زن برده اون یکی نیست که اجازه بده یانه هردو نیاز به تفریح دارن هم در کنار هم همم گاهی با خانواده اگه تو بگی حق نداری بری مسافرت اونم همینو میگه و این میشه شروع یک جنجال دوطرفه سر مسخره ترین چیز اینو از چند تا مشاور پرسیدم گاهی باید دور باشین که معنی دلتنگی و درکنین بفهمین چقد درکنار هم بیشتر خوش میگذره چقد به همدیگه نیاز دارین و چقد مکمل هم هستین
چرا ما زنا ایرانی فکر میکنیم شوهرامون اب بخورن باید اجازه بگیرن.هر چیزی حد حدودی داره.یوقتایی مرد نیاز داره تو دنیای خودش باشه .و همینجور زن.حتی باوجود بچه.ایقد مردمحدود بشه یجایی میبره.اینکع فقط بامن بری بیرون کجابودی کحت رفتی باکی رفتی چرا تلفنتو مشکوک نواب دادی همه اینا میشه ی علت و مشکل ساز میشه.