2777
2789
آره چرا نزارم بدم میاد یکیو بخاطر خودم از خوشی منع کنم 

شوهری که بدون زنش خوشه و هنوز خانواده خودش رو تمیز نمیده و وصل شده به خانواده مادرش و درکی از شرایط همسر نداره خوش نباشه بهتره

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اهنگ آخ که دیگه فرنگیس عشق تو ویرونم کرد از قمیشی همش تو مخمه🤦‍♀️

وای فرنگیس 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ چیکار کردی با سیاوش😂💔

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
شوهری که بدون زنش خوشه و هنوز خانواده خودش رو تمیز نمیده و وصل شده به خانواده مادرش و درکی از شرایط ...

اخه نامزدن هنوز ..تو دوران نامزدی هم پسر هم دختر اجازه دارن ک با خانواده خودشون برن مسافرت 

نه تازه رفتن

خب عزیزم دلیل ناراحتیتو بگو بهش و بگو فکر نمیکردم بدونه من بری و اینجوری که کردی منم بعدا تنها میرم مسافرت

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
من تا ۱۰ الب۱۵ روز رفتم شوهرم تهش ۱هفته بتونه بره اونم من نمیگم برگرده خودش میاد به نظر من هم مرد هم ...

نمیدونم.. همش میخوام از دماغش درنیارم..  مثلا اولش ک اومد گفت بی تو خوش نمیگذره و...  خواهرشم گفت یکم کز بود تو نبودی و...  اما از خودش دوباره پرسیدم خب چه خبر مزه داد و فلان دیگه هیچی نگفت فقط رابطه میخواس. خب من دلم میخواس بیشتر برام بگه از دلتنگی هاش و...  منم رو ندادم 

اخه نامزدن هنوز ..تو دوران نامزدی هم پسر هم دختر اجازه دارن ک با خانواده خودشون برن مسافرت 

از کجا میدونی ؟؟؟وای خدا بازم زود قضاوت کردم  

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
نمیدونم.. همش میخوام از دماغش درنیارم..  مثلا اولش ک اومد گفت بی تو خوش نمیگذره و...  خواه ...

این چه کاری عزیزم اتفاقا با ذوق ازش بپرس چیکارا کرده بهش بگو که این دفعه باهم میرین که بهش خیلی بیشتر خوش بگذره