2777
2789
عنوان

بی بی چک

23 بازدید | 45 پست
دوستان من دیروز بی بی چک گذاشتم سه روز مونده به موعد پریودم مارک کلاژن آلمانی یه هاله خیلی کمرنگ افتاد خط دوم پس از دودقیقه امروز صبح مارک مدیکور گذاشتم اصلا هیچ خطی نیفتاد پس از یه ساعت دوباره همون مارک کلاژن گذاشتم هیچی نیفتاد رفتم بیرون اوندم دیدم اونم یه هاله کمرنگ مثل دیروزه بتظرتون میشه اعتماد کرد برام دعا کنید پنج ساله منتظرم دوماه پیشم خارج رحم داشتم نمی دونم سردرگم شدم
خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم صبرکن تا چند روز دیگه باز بذار
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
دیروز که گذاشتم سر دو دقیقه مثبت شد ولی امروز نه تا رفتم بیرون کار داشتم اومدم خونه رفتم نگاه کردم دیدم اونم مثل دیروزی یه هاله کمرنگ هست
خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بچه های سایت میگن مدیکور خیلی معتبر نیست
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘