2777
2789
عنوان

کیا تومور عمل کردن یا تونزدیکان داشتن یه سری اطلاعات میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 42 پست
نسبتت باهاشون چیه گلم

پدرم 

دوسال پیش یه ضربه خورد سرش دکترا اول گفتن خونریزی مغزی  هست بعد گفتن تومور بوده و ضربه باعث شده متوجه بشن عمل کردن خوب شد فقط دیگه نرفت تا تحت نظر باشه الان به شدت عصبی مضطرب شده خیلی استرس داره حوصله هیچی نداره نمیشه باهاش حرف زد دکتر هم نمیاد خیلی نگرانم

عمل کرده الان دوساله بعدش نرف آزمایش پاتولوژی بگیره میگه هیچیم نیس به شدت اعصابش خورده حوصله هیچی ند ...

اگه بعداز عمل دکتر خواسته که برا آزمایش یا چکاپ یا هرچیز دیگه ای حتما پیگیر بشه بهتره خب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرم  دوسال پیش یه ضربه خورد سرش دکترا اول گفتن خونریزی مغزی  هست بعد گفتن تومور بود ...

دو سالللل 😥چرا گذاشتی مونده آخه....والا جاری من تومور بدخیم تیروئید داشت برداشت اما هر ۶ ماه کنترل میره ...بعد عمل هم کنترل کردن کلی

دو سالللل 😥چرا گذاشتی مونده آخه....والا جاری من تومور بدخیم تیروئید داشت برداشت اما هر ۶ ماه کنترل ...

دعا کنین پدرم بیاد ببریمش دکتر یه جورابی حس می‌کنم افسرده شده یا میترسه

پدرم  دوسال پیش یه ضربه خورد سرش دکترا اول گفتن خونریزی مغزی  هست بعد گفتن تومور بود ...

ضرری که نداره برای یه چکاب و ام ار ای برن حداقل خیالتون راحت میشه مشکلی وجود نداره ولی اگه خدایی نکرده چیزی هم باشه هرچه سریعتر اقدام بشه سریع تر هم نتیجه میشه گرفت

قبل عمل

اول یه چشمش نصفش تار میدید نصفش خوب رفتن پیش متخصص چشم پزشکی نگاه کرد و آزمایشو اینا گفت برید پیش جراح مغز و اعصاب بعد اونجا که رفتن  چون باردار بود گفت نهایت ۲۰ روز وقت دارین بعد وضع حمل  برای عمل دیگه عمل کردن 

بی شهادت مرگ باخسران چه فرقی میکند؟
یعنی فقط با تارشدن چشم بوده که متوجه شده

آره چون هیچ علائمی نداشت و چون چشماش ضعیف بود فکر کرده بود چشماش مشکل داره 

دکتر هم بعد عمل باهاش صحبت کردیم گفت خیلی از اون چیزی که توی عکسها دیده میشد بد تر بود خدا بهتون برگردوندش

حتی قبل عمل هم گفتن ۵۰  ۵۰ هست موندنش تازه باز اگه بمونه ۵۰ درصد احتمالا به حالت عادی برگرده وگرنه فلج میشه 

ولی واقعا دعاهای مادرم و اطرافیان و هیئت مون نجاتش داد عملشم قرار بود ۳ ساعت طول بکشه ولی ۷ ساعت شد 

من از استرس تا صبح خیلی از موهام یه شبه سفید شد

بی شهادت مرگ باخسران چه فرقی میکند؟