الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عمل کرده الان دوساله بعدش نرف آزمایش پاتولوژی بگیره میگه هیچیم نیس به شدت اعصابش خورده حوصله هیچی ند ...
شوهر دختر عمومم همینطور شد اما هرسال میره انژیو از رگای مغزش یا یه همچین چیزی گفتن مادام العمر باید بره
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
یه پاش داشت فلج میشد تشنج میکرد نمیدونستن تو سرش غده هست واسه ریه ش وقت عمل گرفته بودن دکتر اسکن کلی که نوشت رفت فهمیدن سرش باید اورژانسی عمل شه آین در حالی بود که ریه ۵۰درصد درگیر بود وهمین طور پهلوی راستش ولی سرش از اونم وخیم تر بود
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
بستگی داره تومور خوش خیم باشه یا بدخیم . و اینکه کجای بدن باشه . اما خب در هرصورت باید پی گیر درمان بود نیاز نباشه دکتر میگه لازم نیست بیای یا فقط سالانه برای چکاب میری