2777
2789
عنوان

کیا تومور عمل کردن یا تونزدیکان داشتن یه سری اطلاعات میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 42 پست

یکی از فامیلای ما عمل کرد بنده خدا دو ماه بعد فوت شد

یکی دیگه هم عمل کرد دوباره برگشت بازم عمل کرد الان بیشتر از یکسال درگیر دکتر و دواس و همچنان باکوچکترین استرس و ناراحتی تشنج میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل کرده الان دوساله بعدش نرف آزمایش پاتولوژی بگیره میگه هیچیم نیس به شدت اعصابش خورده حوصله هیچی ند ...

شوهر دختر عمومم همینطور شد اما هرسال میره انژیو از رگای مغزش یا یه همچین چیزی گفتن مادام العمر باید بره

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

همسر من بد خیم بودن 

سر عمل به رحمت خدا رفتند 

کلا یکماه بیکار بودن 

علائم اولیه سردرد شدید بی حالی خستگی و در عین حال کم خوابی کاهش وزن بعد یه مدت هم سرفه خشک زیاد و خون بالا آوردن قرمز شدن چشم بوده 

اخلاقشون هم هیچ تغییری نداشتن 

چه علایمی داشت

یه پاش داشت فلج میشد تشنج میکرد نمیدونستن تو سرش غده هست واسه ریه ش وقت عمل گرفته بودن دکتر اسکن کلی که نوشت رفت فهمیدن سرش باید اورژانسی عمل شه آین در حالی بود که ریه ۵۰درصد درگیر بود وهمین طور پهلوی راستش ولی سرش از اونم وخیم تر بود

به ماهم گفتن ولی هیچ کدوم نشد فقط اخلاقش

خداروشکر که اونجوری نشدن

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

بستگی داره تومور خوش خیم باشه یا بدخیم . و اینکه کجای بدن باشه . اما خب در هرصورت باید پی گیر درمان بود نیاز نباشه دکتر میگه لازم نیست بیای یا فقط سالانه برای چکاب میری