2777
2789
عنوان

کسی فیلر چانه زده به تازگی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12831 بازدید | 28 پست
یکی از فامیلامون آزاد نزدیک ۳۰ میلیون خرج کرد  تا چند روز فقط آبمیوه و سوپ و ..‌‌ میخورد الآنم ...

ایشون لابد عمل زاویه انجام دادن ، فیلر اینقدرا هزینه نداره ها ، چون تزریقه

فیلر چونه میزنن صورتشون کشیده بشه؟؟؟؟

تو عکسایی ک  گرفته میشه مخصوصا از نیمرخ  هم تاثیر داره خیلی خوش فرم دیده میشه

از ۹۷ عضوم این کاربری جدیدمه😐شاید مهم نباشه😑 ولی خواستم اطلاع بدم 🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون ورمش چند روز بود عزیزم ؟  ماندگاریش چقدره

خیلی کم بود ک تو خونه کسی متوجه نشد فک کنم سه چهار روز ولی بعد یه هفته قشنگ جا میفته. از بهمن تا الان مونده ولی خب ترمیم برم بهتره یکم جذب شده

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂

سه سال پیش زدم نه کبودی که دیده بشه نداره .اون ژلی ک من زدم الان دو خرده هست.اگر چانه نداری خیلی خوب ...

عزیزم سه سال پیش زدی 

چقدر ماندگاری داشت 

الان بعد از این همه مدت آثاری ازش هست 

من شنیدم اثرش به کلی از بین نمیره 

ی فرمی میگیره برای همیشه صورت 

خیلی کم بود ک تو خونه کسی متوجه نشد فک کنم سه چهار روز ولی بعد یه هفته قشنگ جا میفته. از بهمن تا الا ...

چقدر خوب 

منم نمیخوام خیلی تابلو بشم 

فکر کنم ترمیم رو حتما باید بری 

درسته ؟؟

و اینکه ترمیم هم دوباره همون هزینه رو باید بدی یا کمتره؟

عزیزم سه سال پیش زدی  چقدر ماندگاری داشت  الان بعد از این همه مدت آثاری ازش هست  م ...

من یکسال بیشتر موند.حرفت مال چند بار تزریق هست یه بار خیلی چیزی ازش نمی مونه.خصوصا اگر تزریق کم باشه 

من یکسال بیشتر موند.حرفت مال چند بار تزریق هست یه بار خیلی چیزی ازش نمی مونه.خصوصا اگر تزریق کم باشه ...

شما فقط یک بار انجام دادی ؟ 

برای ترمیم هم باید همون هزینه رو بدی ؟؟

چقدر خوب  منم نمیخوام خیلی تابلو بشم  فکر کنم ترمیم رو حتما باید بری  درسته ؟؟ و ...

من یه سی سی زدم گفت چونه ات کشش بیشتر نداره ترمیم بری خب بهتره. ن همون مبلغ باید بدی

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂

زاویه سازی اگه توسط دکتر خوب انجام بشه عوارض نداره. البته باید حتما متخصص انجام بده. دوست منم صورتش مثل شما بود انقدر خوشگل شده 

کلینیک دکتر کمالی انجام دادم و از نتیجه راضی بودم 

اینم پیج اینستاگرام دکتر من drkamaliclinic