2821
2789
عنوان

چرا بچه دار میشین ؟

108 بازدید | 7 پست

مادره با بچش اومده تو مغازه بچه به امان خدا خودش داره میگرده 😳بیخیالا .بعد بچه برای خودش اومد طبقه پایبن داشت از در رفت بیرون نگرفته بودمش ماشین زده بود بهش .بعد حامد بهش گفت خانم حواست به بچتون باشه با عصبانیت .مادره بیخیال دست بچه گرفت گفت اوکی بعد دوباره مشغول تماشا شد من درو بستم بچه نره بیرون اومد جلو در پرید پایین بالا در باز شد این دفعه دستش موند لای در یعنی اگه ندویده بودم که در باز شه دست بچه قطع شده بود .بعد مادره بازم بیخیال یعنی دارم آتیش میگیرما .موقع رفتن بهش متلک انداخت رو به من گفت خیلیا تو حسرت بچن

چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی

مگه میشه ادم انقد بی مسولیت باشه اخه

چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یکی دیگه حواسش به بچش نبوده ما باید پاسخگو باشیم عایااااا؟؟؟

نه بابا .عصبی شدم اومدم درد دل کنم

نه بابا .عصبی شدم اومدم درد دل کنم

درک میکنم ولی خیلی ها رو دیدم به صورت ناخواسته خیلی بی خیالن یعنی فکر میکنن اتفاق خاصی نمیفته بعضی ها هم برعکس زیادی حساسن و بچه رو خیلی محدود میکنن جفتش بده

من چی بگم ک چند شب پیش ساعت نزدیک به دوازده دوتا دختر بچه کوچیک دست همو گرفته بودن از وسط کوچه رد شن ...

بخدا خیلی عصبی میشم این چیزا رو میبینم 

درک میکنم ولی خیلی ها رو دیدم به صورت ناخواسته خیلی بی خیالن یعنی فکر میکنن اتفاق خاصی نمیفته بعضی ه ...

دقیقا جفتش بده ولی تو تمام عمرم انقد بیخیال ندیده بودم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز