2777
2789
عنوان

بچم ۳ ماهشه میخوام حفظش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 36 پست

دوستان

من با یه بار سقط تو ۵ هفته افتادم به خونریزی خیلی شدید سه شب پیش از فشار خون بیدار شدم شر شر با فشار ازم خون میریخت نمیدونستم چمه خون و لخته

الان با این حال میترسم بدون اینکه زیر نظر متخصص باشم سقط کنم من تصمیم دارم فردا با یه وکیل حرف بزنم ببینم چه اقدامس میتونم بکنم

و وکیلم با اون حرف بزنه

زیر بار نرفت پای بستگان وسط بکشم خیر سرمون فامیلمونه

عزیزم نگه داشتن این بچه به صلاح نیست .‌ببخشید این حرف میزنم ولی بچه نامشروع حساب میشه.  چرا میخای ی بچه رو بدبخت کنی .‌نامزدت شاید به زور قانون بچه رو قبول کنه ولی هیچوقت ن شما رو خوشبخت میکنه ن اون بچه رو . خانوادش تا ابد بهت انگ میزنن که دختر خوبی نبودی و.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج دوم هردومون بود من از ازدواج قبلم بچه نداشتم نامزدم از طریق خاستگاری رسمی جلو اومده بود نا ...

شکایت کنی حداقل نفقه و شناسنامه و حمایت قانونی رو میکیری

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
دوستان من با یه بار سقط تو ۵ هفته افتادم به خونریزی خیلی شدید سه شب پیش از فشار خون بیدار شدم شر شر ...

خب با اون همه خونریزی ممکنه که افتاده باشه کی سونو دادی؟

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
خب با اون همه خونریزی ممکنه که افتاده باشه کی سونو دادی؟

مسئله همینه

با اون همههه خونریزی و لخته سالمه سالمه هم خودش هم ساکش

خونریزی ظاهرا علت دیگه ای داره که فردا باید برم دکتر ببینم چمه