2777
2789
عنوان

بچم ۳ ماهشه میخوام حفظش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اولین سوالی که به ذهنم رسید رو می پرسم شناسنامه پس چی طوری میگیرین ؟؟؟

نمیتونه بگیره باید الان بره شکایت کنه عقدش کنه وگرنه بچه کاملا بی اینده میشه حتی بدون شناسنامه

ببخشید اولین سوالی که به ذهنم رسید رو می پرسم شناسنامه پس چی طوری میگیرین ؟؟؟

ازدواج دوم هردومون بود

من از ازدواج قبلم بچه نداشتم

نامزدم از طریق خاستگاری رسمی جلو اومده بود

نامزدم کارخونه داره همسر سابقش بخاطر وضع مالی اون برگشت و الان با همن. اینو از استوری هایی که نوروز گذاشتن فهمیدم. اون مروک وقتی فهمید من باردارم فقط گفت بندازش.خم به ابرو نیاورد. تا الان یه زنگ نزده پیگیری کنه ببینه چیکار کردم زندم یا مرده لچه چی شده و ... الان با زبان خوش نمیشه با اون حرف زد اون یه حیوونه

ازدواج دوم هردومون بود من از ازدواج قبلم بچه نداشتم نامزدم از طریق خاستگاری رسمی جلو اومده بود نا ...

ببین عزیزم شما بخوای بچه نکه داری حتی شناسنامه ام نمیدن بهت باید شکایت کنی عقدت کنه وگرنه اون بچه بدبخت میشه یکم فکرکن

اگ بدون پدر باشه موقعه زایمان خودتو و شوهرتو پیدا میکنن میبرن دادگاه یا قبولت میکنه اگ نکنه دوتاتون مجازات دارین بچرم شاید بدن پرورشگاه اگه واقعا دوس داری مادری کنی حداقل بگو بیا بگیر بعد ک بچه شد طلاق بگیریم برو گمشو هزینشم میگیری حداقل ماه ب ماه اشتباهی ک کرده بزار گردنش باشه تنهایی ب گردن نگیر یا سقطش کن یا نگیر گردن فردا اون بیا ب محبت پدر محبت مادر نیاز داره ن تنها گردش 

چقد بی فکری بچه ای که پدرش نمیخوادش میخوای با خودخواهی تمام دنیاش بیاری بدبختش کنی

دقیقا بچه ای حتی نمیتونه شناسنامه بگیره فکرکنم فیلم زیاد دیده . بااینده یه انسان مگه میشه اینکاروکرد . بدون پدر بدون هویت بدون خانواده