2777
2789
عنوان

پوست و مویی زیبا با تکنیک های ساحلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکراپ دکتر ژیلا چون دانه های درشت داره مناسب اسکراپ ماهانه است 

اگه بخوایم اسکراپ رو هفتگی استفاده کنیم باید اسکراپی رو انتخاب کنین که دونه هاش خیلی ریز باشه

هلیله سیاه واسه قطع شدن سفیدی مو

رنگدانه ی مو رو تقویت میکنه .

از عطاری باید خرید همونجا بدین براتون آسیاب کنه چون به دستگاه خونگی آسیب میزنه 

طریقه مصرف :

هر روز اول صبح که هنوز چیزی نخوردین به اندازه ی یک لوبیا با آب قاطی می کنین و می خورین تا یک ساعت باید مواد غذایی نخورین

عود خانگی و طبیعی

به جای عودهای شیمیایی می تونین پوست میوه هایی مثل پرتقال . سیب . انار و ...

رو خشک کنین و بسوزونیم و خونه رو خوشبو کنید  باعث آلرژی هم نمیشه و تازه پوست میوه هایی مثل انار ضدعفونی کننده بسیار قوی هم هست

نکاتی در مورد بهداشت دهان و دندان

اولین مورد اینکه سعی کنید مسواک رو نرم انتخاب کنید . 

سعی کنید حداکثر هر شش ماه مسواکتون رو تعویض کنید .

خمیر دندون های سفید کننده مناسب مصرف روزانه نیست چون مواد به کار رفته در اون ها به دندون ضرر میزنه 

خمیر دندون رو زیاد نزنیم اندازه یه نخود کافیست گاهی هم مواد دیگه مثل نمک ، زردچوبه ، رب انار ، دارچین و ... رو قاطی خمیرمون کنیم مسواک کنیم

مسواک رو یا دونه دونه با زاویه 45 درجه و یا به صورت دورانی به دندونا بکشین

تمیز کردن و مسواک زدن به زبان رو فراموش نکنید

هیچ وقت غذای خیلی سرد و خیلی گرم رو باهم نخورین

مواد غذایی که ترش هستن دیر تر باعث خراب شدن دندون میشن ولی اگه همون ترش ها همراه یه کوچولو شیرینی باشه سرعت خرابی دندون رو بالا میبره

بهتره بعد از صبحونه و ناهار و شام مسواک بزنین اگه در طول روز فراموش میکنین مسواک بعد شام رو حتما جدی بگیرین