2777
2789
عنوان

پوست و مویی زیبا با تکنیک های ساحلی

1406 بازدید | 73 پست

سلام خدمت دوستای قدیمی و تازه وارد 🌹

مطالبی که اینجا قرار خواهم داد از اطلاعات بی نظیر دوست گلم  ساحل جان یکی از کاربران عزیز تاپیک  https://www.ninisite.com/discussion/topic/7539130/کمی-هم-خودت-را-دوست-داشته-

باش

هست . ممنون ساحل عزیز🌹

برای داشتن موهایی زیبا توی حموم کلا دو مرتبه موها رو آبکشی کنید

بار اول با شامپو بچه

بار دوم با شامپو درمانی ( موهای آسیب دیده . رنگ شده و ... )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای زیبایی مو می تونین از محصولات زیر استفاده کنین 👇

❤ روغن براهمی دوساعت قبل از حموم

❤ ماسک موی مکس لیدی یک ساعت قبل از حموم (حالت کراتینه به مو میده )

❤ ماسک مو آرگان مکس لیدی

چند تا شامپوی خوب برای موهاتون 👇

ایروکس (irox ) شامپو ایرانی بدون سولفات 

استم سل Stem cell

لافارر

فیس دوکس   face dox 

شامپو تقویت کننده سان سیرو

شامپو ژوت 

در هفته یکبار یه قابلمه کوچک رو روی اجاق میزاریم شروع به حباب زدن که کرد کمی نمک میریزیم و بعد هر گیاهی که دوست داشتیم مثل زنجبیل . بابونه و ...داخلش می ریزیم بعد یه روسری می کشیم و بخور میدیم و در آخر با شامپو سیر پرژک می شوییم 

دوستان ماسک کاسه ای مکس لیدی max lady ( ماسک طلا . شترمرغ . هلو خوبه ) رطوبت رسان و جوانساز پوست هست . داخلش دونه های خیلی ریز داره که واسه اسکراپ روزانه مناسبه 👌