2777
2789

چطوری یه رابطه عاطفی رو حفظ کنیم ؟ 

۱ ) وقتی یک مشکلی بین شما پیش میآید دنبال مقصر نگردید چون دنبال مقصر گشتن باعث میشه هیچ کدوم از ما خطاها و اشتباهات خودمون رو نبینیم

۲ ) به هیچ عنوان قهر نکنید؛ گاهی اوقات خیلی از آقایون یا خانم ها  ، فکر میکنند اگر قهر کنند شخص مقابل  کوتاه میاد و به نتیجه میرسن اما قهر ، تمرین فاصله و جداییه. شاید وقتی در ابتدا قهر کنید یکی دوبار شخص مقابل بیاد و سعی کنه دل شمارو بدست بیاره ولی اگر زیاد از حد و همیشگی باشه نه تنها دیگه سمت شما نمیاد بلکه بیشتر فاصله میگیره و رابطه سرد میشه 

۳ ) وقتی طرف مقابل درمورد مسئله ای از شما انتقاد میکنه جبهه نگیرید ، عصبی نشید  و دعوا نکنید ، اول گوش کنید چون شاید این انتقاد درست باشه پس اول گوش کن بهش فکر کن و بعد منطقی با هم آنالیزش کنید 

۴) به هیچ عنوان به همدیگه بی احترامی نکنید بی احترامی باعث میشه شکاف عاطفی بوجود بیاد پس سعی کنید در رابطه در بحث و دعوا احترام رو حفظ کنید 

اگر شما خودتان را تغییر دهید ؛ آینده شما هم تغییر خواهد کرد ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.