2777
2789
۴سال پبش رفتیم خواستگاری ، واقعا از هر لحاظ خوب بود، ولی خب گفتیم چون اولین جایی که رفتیم عجله نکنیم ...

حق دارن ناراحت بشن 🙄😵‍💫 این چه حرکت زشتیه الان که اینو خوندم فهمیدم احتمال زیاد ازینایی هستین که توقعشون بالاس و دنبال حوریه بهشتی فول آپشن میگردن بیخود نیس ۶ سال طول کشیده توقعاتتون رو کم کنید 

کاربری دوممه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق دارن ناراحت بشن 🙄😵‍💫 این چه حرکت زشتیه الان که اینو خوندم فهمیدم احتمال زیاد ازینایی هستین که ...

خب دختره یکسالی بزرگتر هم بود هرکی همـ باشه اولین جاای که بره اینطوری میشه

۴سال پبش رفتیم خواستگاری ، واقعا از هر لحاظ خوب بود، ولی خب گفتیم چون اولین جایی که رفتیم عجله نکنیم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂وای خدا مگه لباس بوده طرف

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!