یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۴سال پبش رفتیم خواستگاری ، واقعا از هر لحاظ خوب بود، ولی خب گفتیم چون اولین جایی که رفتیم عجله نکنیم ...
دلیلتون عجیبه🤔
حبه انگورم🍇😍 علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾#انسانیت🧸
۴سال پبش رفتیم خواستگاری ، واقعا از هر لحاظ خوب بود، ولی خب گفتیم چون اولین جایی که رفتیم عجله نکنیم ...
چندجا دیگه برین؟ مگه لباسه
ب یارو گفتین میریم دور میزنیم برمیگردیم تا چند بازین شما؟
خب حق دارن نارحت شن خواهر
کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
چ اشتباهی کردین، واقعا ینی چی ک بریم بیشتر بگردیم؟؟؟ مگه میخای پارچه بخری اصلا از کجا معلوم کدوم بهتره؟ ازدواج کاملا مثل هندوانه سر بستس هیچوقت نمیفهمی خوبه یا نع تا زیر یه سقف نری
متاسفانه خانواده ها فکرمیکنن خیلی خواستگاری برن یا برعکس خواستگاربیاد شخص دلخواهشون پیدا میشه ولی هیچکس کامل نیست خوب بود و تفاهم نسبی بود نباید سخت گرفت وگرنه همون موردی نسبتا خوب دیگه پیدا نمیشه ..