2777
2789
عنوان

شما بگید حق با منه یا خالم ؟

464 بازدید | 43 پست

دیروز قرار شد بریم‌ بیرون‌شهر 

خالم اینا ماشین ندارن من گفتم خوب منم ماشینمو میارم شوهرمم‌میاره بعد شوهرخالم برگشت گفت من به رانندگی بقیه اعتماد ندارم مگر خودم رانندگی کنم هالم هم تندی گفت اره تو بشین هرجا تو گفتی بریم  حالا من رانندگیم عالیه و همه جاده هاهم نشستم و میشینم و خیلیییی بدم اومد خلاصه رک گفتم نه نمیشه خودم میشینم ..شوهرم گفت فعلا هیچی نگو که جو نریزه بهم ..تا آخر روز که خالم خودشو گرفته بود و بعد امروز زنگ زده به مامانم که دخترت دل مارو شکست چون شوهرم معتاده دلش نخواسته بیاد و فلان 

درصورتیکه خداشاهده ما هرجا میریم من‌مخصوصا که خالم راحت باشه ماشین بیارم 

شوهرمم گفت حق نداری دیگه پاتو بزاری خونشون 😭خیلی بهش برخورده بهم گفت خودتو کردی رانندشون تازه پررویی هم میکنن 

حالا شما باشید چکار میکنید 

امان ازین خاله ها

تاپیک منو بخون هم دردیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10912106/مامانم-اصلااا-پشتم-نیست

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر خالت یه مرد هست و غرور داره اجازه میدادی رانندگی میکرد بنظرم کار درستی نکردی

زن غرور نداره ؟ اینکه به من میگه تو نشین من بشینم پشت ماشینت واقعا زشت نیست ؟ شاید دلم نخواد ماشینمو بدم دست کسی اصلا 

زن غرور نداره ؟ اینکه به من میگه تو نشین من بشینم پشت ماشینت واقعا زشت نیست ؟ شاید دلم نخواد ماشینمو ...

پس دیگه بهشون پیشنهاد گشتنم نده گلم

کارت خیلی زشته به خاطر چهارتا چرخ اینجوری میگی

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
شوهر خالت یه مرد هست و غرور داره اجازه میدادی رانندگی میکرد بنظرم کار درستی نکردی

اگر ماشینو داغون میکرد غرورش هزینه صافکاری رنگ میداد؟

منو شوهرمم جز خودمون دوتا ماشین دست کسی نمیدیم البته جز بابای من ک ماشین منو میدیمش یهو ک ماشینش خراب بشه.اما خاطره خوبی از ماشین دادن نداریم😢

اگر ماشینو داغون میکرد غرورش هزینه صافکاری رنگ میداد؟ منو شوهرمم جز خودمون دوتا ماشین دست کسی نمیدی ...

اگه اینجور اخلاقهایی دارید غرور بقیه رو خورد نکنید پس دیگه پیشنهاد گشتن و همراهی هم ندید

سفت بچسبید به مال این دنیاتون چون تا ابد با شماها خواهند ماند ارواح عمه هاتون💚

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
پس دیگه بهشون پیشنهاد گشتنم نده گلم کارت خیلی زشته به خاطر چهارتا چرخ اینجوری میگی

من که اصلا پیشنهاد ندادم 

دسته جمعی میریم و دختر دایی هام همیشه میان تو ماشین ما 

همه تازه دو ماشینه هستن هیجکس نمیاره مبادا پول بنزین بدن 

موضوع ماشین نیست موضوع پررویی کردن هست 

ماشین منه ها  دلم‌میخواد خودم بشینم  اینه که لطف کردن به مردم بار گران هست

کسیکه هنوز طرز فکرش اینه ک زن بشینه پشت فرمون امنیت نداره لایق این احترامم نیس ک ماشین بدی بهش.

جاییم بزنتش میگه اگر پول بگیریدبرا درست کردنش خسیسی کردیذ یا تاوان گرفتید😒خوب کردی عزیزم.