دخترپاییزییییم مدیر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 2401 عنوان میخوام خودکشی بکنم | مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 45 پست سلام خانما. من میخوام قرص بخورم ولی نمیرم راستش میخوام تهدیدی برای شوهرم باشه... چه قرصی بخورم که حالم بد بشه دل و جانم به فدای بچه هام 1402/02/03 | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپاییزییییم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 2401 فقط دو سه تا بیشتر نخوری مرسی دل و جانم به فدای بچه هام
ههههههههه۱۲۳۴۵ عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 787 سر مادر شوهرم زندگی میکنم که البته وضعشون توپه بقیه برادرشان هستن ب خاطر اینکه رسمش نه عروس باید سر مادر شوهر باشه اما دلم خونه از جاری بزرگم بچمو کشت وقتی بچمو کشت منم خود کشی کردم این کاربری متعلق ب دونفر است
دخترپاییزییییم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 2401 سر مادر شوهرم زندگی میکنم که البته وضعشون توپه بقیه برادرشان هستن ب خاطر اینکه رسمش نه عروس باید سر ... یعنی بچت و کتک زد؟؟ دل و جانم به فدای بچه هام
ههههههههه۱۲۳۴۵ عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 787 یعنی بچت و کتک زد؟؟ خونه مادر شوهرم سوبلکس از سه طبقه دخترم رو انداخت پاین این کاربری متعلق ب دونفر است
دخترپاییزییییم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 2401 خونه مادر شوهرم سوبلکس از سه طبقه دخترم رو انداخت پاین یا قران.... چرا؟؟؟ بچت چی شد؟ دل و جانم به فدای بچه هام
ههههههههه۱۲۳۴۵ عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 787 یا قران.... چرا؟؟؟ بچت چی شد؟ دوماه کما بود بعد مرد رفتن ازش شکایت کردم اما در آمد شوهرش هزار بار کتکم زده اما شوهرم وافعا پشتمه وقتی آمد دید منو تموم جایی ک منو زده بود شوهرم دو برابرش زد این کاربری متعلق ب دونفر است
ههههههههه۱۲۳۴۵ عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 787 من هم از لحاظ قیافه هم مالی از همه جاریم بهترم اما اون دوتا باهم خوبن جز اون شوهرم هم چون لهم توجه میکنه حرص میگیرش این کاربری متعلق ب دونفر است
دخترپاییزییییم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 2401 دوماه کما بود بعد مرد رفتن ازش شکایت کردم اما در آمد شوهرش هزار بار کتکم زده اما شوهرم وافعا ... ای داد... ای داد... کار شکایتتون با کجا رسید؟ اون قاتل عوضی رو باید تیکه تیکه کرد... باید با چاقو سلاخیش کرد حرومزاده رو دل و جانم به فدای بچه هام
ههههههههه۱۲۳۴۵ عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 787 ای داد... ای داد... کار شکایتتون با کجا رسید؟ اون قاتل عوضی رو باید تیکه تیکه کرد... باید با چاقو سل ... نتونستیم ثابت کنیم دوربین های خونه رو بردیم نشون دادیم گف واضحه نی ب قاضی رشوه داده بود این کاربری متعلق ب دونفر است
fakeloser عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 8656 چند وقت پیشی تایپک درباره خودکشی خوندم، خیلیا نوشته بودن کسایی ک خودکشی کردن واسه تهدید و جلب توجخ بودهاخروکار ک داشتن جون میدادن میگفتن و میگفتن ک غلط کردناشتباه نکن :)
دخترپاییزییییم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 2401 نتونستیم ثابت کنیم دوربین های خونه رو بردیم نشون دادیم گف واضحه نی ب قاضی رشوه داده بود خدا براش نسازه... همین... الان اوضاع روحیت بهتر شده؟؟؟ دل و جانم به فدای بچه هام
دخترپاییزییییم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 2401 چند وقت پیش ی تایپک درباره خودکشی خوندم، خیلیا نوشته بودن کسایی ک خودکشی کردن واسه تهدید و جلب توجخ ... چی بگم والله داغونم بخدا دل و جانم به فدای بچه هام
ههههههههه۱۲۳۴۵ عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 787 خدا براش نسازه... همین... الان اوضاع روحیت بهتر شده؟؟؟ نه بابا با شوهرمم حرف نمیزنم صب تا شب تو اتاقم هفته پیش شوهرم بردم پیش روانپزشک گفت بستری بشه بهتره خودم فقط اشک میریختم ب صدا اما شوهرم مطب رو خراب کرد رو سرش شوهرم میاد طرف جیغ میکشم دست خودم نی کنارش نمیخوام جاشو عوض کردم این کاربری متعلق ب دونفر است
fakeloser عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 8656 چی بگم والله داغونم بخدا درک میکنمبعضی مواقع انقدددر سخته ک هیچکس خون به مغزش نمیرسه امیدوارم ک مشکلتون حل بشه :)
دخترپاییزییییم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 2401 نه بابا با شوهرمم حرف نمیزنم صب تا شب تو اتاقم هفته پیش شوهرم بردم پیش روانپزشک گفت بستری بشه بهتره ... حق داری والله... خدا کمکت کنه... واقعا از ته دلم برات ناراحت شدم😭 دل و جانم به فدای بچه هام