2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حداقلش ‌‌‌شاید شوهرم به خودش بیاد حداقل بخاطر بچه هام

آخه بچه‌هات چه گناهی دارن 

بدون مادر اتفاقا اگه شوهرت بدع بیشتر عذاب می‌کشن نکن...

هدف اول: خریدن ۱۰۰ تا گونی پر نون خامه اییی🍓🥲😂🤌🏻
چه دلیلی فقط زجر و غصه

عزیزم شما فقط تنها نیستی.

منم تو سوگم😔

شب تولد و شب خواستگاریم دو روز بعدش عشقم تصادف کرد ۶ سال خاطره داشتیم..

۱۲ روز بعد فوت عشقم برادر جوان و برادرزاده ی سه سال و هفت ماهم که جونم به جونش وابسته بود فوت شد😔😭

الانم در حال درمان افسردگیم هستم.

چند بار تحریک به خودکشی شدم اما ترسم از روبه رو شدن با خدا نزاشت ادامه بدم

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

🥱 كسي كه بخواد خودشو بكشه به كسي نميگه اين يك - 

دوم اينكه خودكشي رو جاوي كسي انجام نميده ، منتظر ميشه موقعيتي پيش بياد و تنها باشه - 

سوم ، دقيقا زماني طرف به اين نقطه ميرسه كه نسبت به همه چيز و همه كس ، خنثي شده باشه 

ديگه چيزي براش مهم نيست - هر اتفاقي كه بيوفته فقط يك لبخند ميزنه و ميگذره ( حالتهاي افسردگي ) 

شوهر شما ببخشيد مگه نفهمه ! اونم قطعا و حتما اينا رو ميدونه - 

روحشون شاد باشه... 😭😭😭

😔😢🌸

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..