2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 45 پست

سر مادر شوهرم زندگی میکنم که البته وضعشون توپه بقیه برادرشان هستن ب خاطر اینکه رسمش نه عروس باید سر مادر شوهر باشه اما دلم خونه از جاری بزرگم 

بچمو کشت وقتی بچمو کشت منم خود کشی کردم

این کاربری متعلق ب دونفر است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا قران.... چرا؟؟؟ بچت چی شد؟ 

دوماه کما بود بعد مرد 

رفتن ازش شکایت کردم اما در آمد شوهرش هزار بار کتکم زده اما شوهرم وافعا پشتمه وقتی آمد دید منو تموم جایی ک منو زده بود شوهرم دو برابرش زد

دوماه کما بود بعد مرد  رفتن ازش شکایت کردم اما در آمد شوهرش هزار بار کتکم زده اما شوهرم وافعا ...

ای داد... ای داد... کار شکایتتون با کجا رسید؟ اون قاتل عوضی رو باید تیکه تیکه کرد... باید با چاقو سلاخیش کرد حرومزاده رو

دل و جانم به فدای بچه هام
ای داد... ای داد... کار شکایتتون با کجا رسید؟ اون قاتل عوضی رو باید تیکه تیکه کرد... باید با چاقو سل ...

نتونستیم ثابت کنیم دوربین های خونه رو بردیم نشون دادیم گف واضحه نی ب قاضی رشوه داده بود

چند وقت پیش

ی تایپک درباره خودکشی خوندم، خیلیا نوشته بودن کسایی ک خودکشی کردن واسه تهدید و جلب توجخ بوده

اخروکار ک داشتن جون میدادن میگفتن و میگفتن ک غلط کردن

اشتباه نکن

:)

خدا براش نسازه... همین... الان اوضاع روحیت بهتر شده؟؟؟ 

نه بابا با شوهرمم حرف نمیزنم صب تا شب تو اتاقم هفته پیش شوهرم بردم پیش روانپزشک گفت بستری بشه بهتره خودم فقط اشک می‌ریختم ب صدا اما شوهرم مطب رو خراب کرد رو سرش 

شوهرم میاد طرف جیغ میکشم دست خودم نی 

کنارش نمیخوام جاشو عوض کردم

نه بابا با شوهرمم حرف نمیزنم صب تا شب تو اتاقم هفته پیش شوهرم بردم پیش روانپزشک گفت بستری بشه بهتره ...

حق داری والله... خدا کمکت کنه... واقعا از ته دلم برات ناراحت شدم😭

دل و جانم به فدای بچه هام