2777
2789

تو این اوضاع نخای هم قناعت قشنگ یاد میگیری گلم😐🥺 خدا کمک همه مردم ایران بکنه 🤲🏻🫠

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برنج که تهدیگی باشه و مونده باشه را میزارم تو ظرف در دار داخل یخچال یه بار که خواستم برنج درست ک ...

من با اون برنج که شما میگی کوفته درست میکنم یا تو سوپ میریزم،خدا رو شکر وضع مالیشون خوبه اما به شدت از دور ریختن غذا بیزارم

مثلا ماکارانی باز بگیر

آب معدنی نخر

رب باز بگیر

لباس گرون نخر

وسایل ک میبینی از چند جا قیمت بگیر هرجا ارزون بود از اونجا بگیر

خلاصه خیلی زیاده فعلا اینا یادم بود

میتونی مهمون هم داشتی خرج نکنی از هرچی ک تو خونه داشتی استفاده کنی

مثلا خیار داشتی یه ماست هم بگیر ماست خیار درست کن 

دیگه پول گوجه و کاهو و سس نمیدی

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

آرایشگاه نمیرم ...لباس نمیخرم ..کفش ۴سال یبار...فقط کمی میوه های تکراری سیب و خیار و گوجه و مرغ و نون بیشتر ایناس

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

یعنی چ جوری دوباره استفاده کنی؟

خب ما پرنده داریم تو خونمون بیشتر برای گندکاری های اوشون از دستمال های استفاده شده استفاده میکنم چون نمیشه هر دفعه یه دستمال استفاده کرد

چون باردارم و زیاد نمیتونم برم بیرون خیلی فعالم/تفریحم اینه که کامنتای کسایی که میگن لایک نکنید رو لایک کنم.
گناه داره اذیتش نکن

یکی میگفت همیشه خواسته هاتو به شوهرت بگو اون یا میتونه و تهیه میکنه یا نمیتونه ولی همیشه تو ذهنش هست که برات تهیه نکرده

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

والا هیچی ب شدت ولخرجیم هم خودم از شوهرم از خوراک بگیر تا لباس

ولی تصمیم گرفتم پس انداز کنم. ماهی یه تومن .چنماه ک جمع شد بدم طلا دست دوم

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
من برنج که تهدیگی باشه و مونده باشه را میزارم تو ظرف در دار داخل یخچال یه بار که خواستم برنج درست ک ...

وای حالا ما اول برنج ته دیگی رو میخوریم هممون عاشقشیم 

می افتیم رو قابلمه تا برسیم به تهش 

خورشت بریزی روش و بزنی بر بدن😋😋😋

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
مثلا ماکارانی باز بگیر آب معدنی نخر رب باز بگیر لباس گرون نخر وسایل ک میبینی از چند جا قیمت بگیر ...

اینام حرفای خوبی بود

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀