2777
2789

سلام دوستان عزیز

میخواستم بدونم کسی هست که خودشون یا یکی از آشنایان شوند گیم نت داشته باشن؟درآمد این کار چطوره؟

مشخصات ملک هم به اینصورته که لب خیابون هست توی محله،یعنی قابل رویت هست و تو مسیر رفت و آمد.حدودا هم ۴۰_۵۰متر فضای مغازه،اگه کمک کنید ممنون میشم،اگر ایده هم داشته باشید خوشحال میشم بدونم.

یکی از آشناها داشت راضی بودن ولی بخاطر یه سری مسائل شخصی جمع کرد ولی خوبیش اینه هرچی بخری سرمایه است قیمتش وقت فروش چند برابر شده

یه کافه کوچیک هم گوشه گیم نت زده بود مادرا بچه هارو میاوردن اونجا میشستن منتظر یه چیزی هم میخوردن 

یخچال ایستاده هم گذاشته بودن داخل فضای گیم نت پر از نوشیدنی های متنوع

وسایل بازی و کنسول و بازی هم میفروختن

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
یکی از آشناها داشت راضی بودن ولی بخاطر یه سری مسائل شخصی جمع کرد ولی خوبیش اینه هرچی بخری سرمایه است ...

ممنون عزیزم از توضیحات تون .بله منم علاوه بر کافه و بوفه فوتبال دستی و تخته نرد و شطرنج و...هم مدنظرم هست که اضافه بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم از توضیحات تون .بله منم علاوه بر کافه و بوفه فوتبال دستی و تخته نرد و شطرنج و...هم مدنظر ...

خواهش میکنم عزیزم

راستی از اون دستگاه های vr هم آورده بودن، نمیدونستم اسمش رو درست نوشتم یا نه از اون واقعیت مجازی ها

انشاالله موفق باشین

برای شروع یه سری طرح تشویقی بذارین مشتری جمع شه

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)

دوست داداشم گیم خرید درون بازی عمده بچه هارو از سایت آی گیم انجام میده کلی سود گیرش میاد 

میتونی هر قسمت رو دیوار کاذب بکشی

میتونی بستنی بیاری 

ساندویچ خونگی 

قلیون قهوه 

وسایل گیمینگ