2777
2789

من پریودیم نامنظمه هر دوماه یکبار هر ۴۰ روز کلا میشه ۳ ماهم میشه دکترم رفتم از دختریم همینجوری بود قرصم خوردم اثر نکرد حالا پریودیم تموم شد و فردا و پس فرداش رابطه داشتم بدون‌جلوگیری یعنی امکانش هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هست ولی خیلی کم 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دلیل اینکه هر 40 روز یکبار پریود میشین چیه؟ دکتر وی بهتون گفت؟

هیچی میگم ک بهم قرص داد یکماه مصرف کردم هرروز بعد پریود شدم ولی ماه بعدش ۲ ماه شد تا پریود بشم😐 بعد دیگ‌ رفتم گفت باید آمپول بزنی منم دیگ‌نرفتم 

کلا نمیگم ۴۰ روز یکبار یعنی‌میگم متغیره ولی هیچ موقع یه تایمی نبوده و اینکه من ۳ روز پریود میشم کلا اونم خیلی کم 

هیچی میگم ک بهم قرص داد یکماه مصرف کردم هرروز بعد پریود شدم ولی ماه بعدش ۲ ماه شد تا پریود بشم😐 بعد ...

اخه منم هر 35 روز ی بار پریود میشم ولی خب همیشه همینطوره ،،،13-14 سالگی رفتم گفت بعد از 18درست میشه ولی خب الان دیگه20 رو رد کردم اما همونجوریه  ولی راجب این موضوع دکتر نرفتم گفتم ببینم اینکه سیکل ما 28روزه نیست راجبش شما چیزی میدونید  ،،،

خب عزیزم گفتم که احتمالش هست ولی خیلی کم 

🥲وای ن‌من سر بچه اولم همون سری اول باردار شدم‌ن خودم‌ مشکلی دارم ن همسرم ولی بچه‌نمیخواستم ب عقل خودم گفتم حالا ک پریود شدم دیگ نمیشه امروز و فرداش ..نگو ک دست گل آب دادم 

وای انگار آدم تو آب نمک میخوابیونین الان چی میشه 🥲خدا کنه نباشه دیگ رعایت می‌کنم🤕

ببین خب بستگی به سیکل خودت داره تخمک گذاریت مرتب باشه یا نه

و اینکه چه روزایی از سیکلت تخمک گذاری میکنی

اخه منم هر 35 روز ی بار پریود میشم ولی خب همیشه همینطوره ،،،13-14 سالگی رفتم گفت بعد از 18درست میشه ...

ن والا منم همسن شمام و دقیقا منم اون تایمارفتم تازه بعد یه بچه هنوزم درست نشده