2821
2789
عنوان

میگن دعای نی نی سایتیا میگیره🥲😁

68 بازدید | 14 پست

فردا باخواهرم یه آزمون داریم 🥲

ممنون میشم دعا کنید😁🤍

امیدوارم هرچی از خدا میخواید بده بهتون♥️

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

انشالله بهترین ها براتون رقم بخوره

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

انشالله موفق باشید.

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انشالله بهترین ها براتون رقم بخوره

آمین ممنونم همچنین🌸

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
الهی ب بهترین شکل ممکن ازمونو پشت سر بذارین⁦♥️⁩

آمین ممنونم عزیزدلم🌸🤍

میشه لطفا برا دو تا داداش ک باهم قهرن چن ماهه هم دعا کنین اشتی کنن🙁 هیچ جوره هیچکدوم کوتاه نمیان، میشه دعا کنین لطفا

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
واس قبولیم دعا کنید  البته برای من فردا نیست🤦🏻‍♀️

ان شاءالله قبول بشی♥️

میشه لطفا برا دو تا داداش ک باهم قهرن چن ماهه هم دعا کنین اشتی کنن🙁 هیچ جوره هیچکدوم کوتاه نمیان، م ...

ان شاءالله آشتی میکنن باهم😁

ان شاءالله که موفق باشید بد جوری محتاج دعا هستم منم دعا کنید پر از دردم  الهی گاهی نگاهی

آمین ممنون

منم براتون دعا میکنم ان شاءالله 

به زودی به جای درداتون شادی بیاد تو زندگیتون🌸🤍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز