2777
2789

۶هفته وروزهای باردارم بخاطر لکه بینی چندبار سونو رفتم امروز گفت احتمالا پوچه بتام بالای۱۰۰۰بود ساک حاملگی وکیسه زرده دیده شده ولی جنین نیست خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارین راهنمایی کنید 

همیشه روزگار بامن ساز مخالف زد

زود رفتی بتای هزار پوچ نیس

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

از کی لکه بینی داری در چه حد

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه.زوده هنوز گلم هشت هفته برو قشنگ صدای قلب قشنگشو میشنوی.من ۷ هفته و ۵روز صداشو شنیدم زود رفتی بهت استرس میده

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
مبارکه.زوده هنوز گلم هشت هفته برو قشنگ صدای قلب قشنگشو میشنوی.من ۷ هفته و ۵روز صداشو شنیدم زود رفتی ...

اخه منو ترسوندن گفتن جنین جذب شده اصلا توساک نیست 

همیشه روزگار بامن ساز مخالف زد
اخه منو ترسوندن گفتن جنین جذب شده اصلا توساک نیست 

نه گلم توکل کن به خدا هفته بعد برو .واسه لکه بینی هم دکترت باید شیاف بده

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
استفاده میکنم اثر نداره

نمیدونم ولا یا زنگ بزن یا برو شاید دارو دیگه ای داد