2777
2789
عنوان

بارداری واونایی که تجربه دارن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 26 پست
اره استفاده میکنم ولی تاثیر نداره

ببین استراحتتو زیاد کن به پهلو چپ بخواب ببشتر

شیافتم استفاده کن اگه دیدی داره کم میشه که خداروشکر

اما دیدی کمتر نشد برو دکتر دوباره شاید شیاف بیشتری بگه استفاده کنی،نگران قلبش نباش دو هفته دیگه انشاالله میبینی که سالمه

فقط استراحت کن 

به چیزای مثبت فکر کن

اگثرا اکایل بارداری لک بینی دارن با شیاف درست میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره خودشو ندارم نمیدونم کجا باید زنگبزنم راهنمایی بگیرم

خب برو مطب دکترت

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
تعطیله

میدونم گلم هروقت بود برو

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
ببین استراحتتو زیاد کن به پهلو چپ بخواب ببشتر شیافتم استفاده کن اگه دیدی داره کم میشه که خداروشکر ...

اخه گفت جنین مشخص نیست جذب شده 

همیشه روزگار بامن ساز مخالف زد
وقتی دستشویی میرم با دستمال پاک میکنم خونی میشه

یعنی چندروزه؟منم پریود نشدم لک دارم اقدام داشتم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
بی بی زدی؟دقت کن اگه حامله بودی ازالان شیاف استفاده کنی

نه نزدم. شیاف زیر ۵و۶هفته نباید استفاده کرد.چون جنینی که ایراد داشته باشه باید خودش دفع بشه بااین کار سختترش میکنیم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
نه نزدم. شیاف زیر ۵و۶هفته نباید استفاده کرد.چون جنینی که ایراد داشته باشه باید خودش دفع بشه بااین کا ...

انشالا که باردار باشی وسالم باشه

همیشه روزگار بامن ساز مخالف زد
انشالا که باردار باشی وسالم باشه

مرسی گلم،همچنین