2777
2789
عنوان

سرویس شخصی مدارس هستم بیاین خانما

780 بازدید | 23 پست

اولین ساله سروبس شخصی شدم  حالا دوتا شخصی هستن سر پول دادن خیلی اذیت میکنن .بنظرتون شماها ک  سرویس دارن بچهاتون من بهشون گفتم ک ماه اردیبهشت رو  الان حساب کنن چون خیلی بد حسابن زود گفتم؟

شماها عید رو چطوری حساب کردین کامل دادینیا ۱۵ رو کم کردین؟تعطیلات رسمی رو حساب کردین؟

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

سرویس ما همیشه اول ماه پول میگیره 

از اسفند تا فروردینم یعنی دوماه ، سرجمع یماه نرفتن برا همین پول یماهو دادیم 

ولی تعطیلات دیگه نه کامل حساب کردیم حتی ابان و اذر که فرت و فرت تعطیل میکردن ما کامل هزینه دادیم

🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فروردین که نصف هست! 

تعطیلات دیگه و الودگی و.  دست شما نیست و طبق قرارداددباید بدن کامل کامل ! جون شما نخواستید که تعطیلات پیش بیاد یا بچشون مریض بشع 

باز بستگی به قراداد اولتون داره  کا ماهانه هست یا روزانه ؟ 

ماهانه باسه در هر صورت باید کامل بدن چه برن چه نرن 

اگر روزانه باشه روزشمار باید پرداخت کنن 

سرویس ما همیشه اول ماه پول میگیره  از اسفند تا فروردینم یعنی دوماه ، سرجمع یماه نرفتن برا همین ...

بخدا جیگرمو خون کردن  سر پول دادن ابنفدررررررر باید زنگ بزنم اونم ماه قبلی رو سر ماه بعدی میدن یعنی بیزار شدم همش درحال پیام دادنم دیگ محلم نمیدن. ی رفتاری میکنن من احساس میکنم دارم پول گرایی مکنم

فروردین که نصف هست!  تعطیلات دیگه و الودگی و.  دست شما نیست و طبق قرارداددباید بدن کام ...

خی اینا  حتی روزهایی رو ک نرفتن هم  یا خودشون  نخواستم بلند رو حساب کردن چکار کنم بخدا اینقد حرصی شدم.یسر ماشینم خرابه اصلاااااا ب خرج ماشینم  نمیخوره

بخدا جیگرمو خون کردن  سر پول دادن ابنفدررررررر باید زنگ بزنم اونم ماه قبلی رو سر ماه بعدی میدن ...

نه دیگه خدارو خوش نمیاد جفت طرفا باید انصاف داشته باشن نه راننده پول مفت بگیره وقتی نرفته ، نه خانواده ها اذیت کنن بالاخره اون راننده هم رو اون پول حساب باز کرده 

🤍🌱

پسر من بدنش ضعیفه تندتند مریض میشه پاییز و زمستون علاوه بر اون تعطیلیا هفته به هفته مریض میشد نمیرفت ولی این دیگه ربطی به راننده نداره پول اون ماهها رو کامل میدادم 

فقط اسفند و فروردین که تو دوماه کمتر از یماه رفتن نصف دادم 

🤍🌱
خی اینا  حتی روزهایی رو ک نرفتن هم  یا خودشون  نخواستم بلند رو حساب کردن چکار کنم بخد ...

نه کامل باید بدن مشکل از خودشون بوده می خولستن بیان . 

شما بگو من اماده بودم تودتون نیوندید 

و شما برای اون روز مگه جای گزین داشتید که این طکر طی می کنن؟؟ 

حق باشماست 

شما با تاخیر براشون واریز کردین؟ 

کدوم‌ماه؟ هر ماه دهم به دهم واریز میکنیم 

اسفند رو دهم کامل واریز کردیم که نهایتش ۱۰ ۱۱ روز بچه ها رفتن بحث مسمومیت و.. شد دیگه تعطیل شدن 

فروردین رو دیگه ندادم 

دهم این ماه اردیبهشت رو‌ میدم

🤍🌱
نه کامل باید بدن مشکل از خودشون بوده می خولستن بیان .  شما بگو من اماده بودم تودتون نیوندید ...

بهشون میگم قبول نمیکنن.پس  اگر الان حساب  اردیبهشت رو واریز نکنن دنبالشون نمیرم دیگ.چون من حامله شدم برای اینکه حق ناشی گردنم نیافته بچها حیرون نشن شوهرم جایگزین خودم کردم شوهرم نظامیه  صلاح بخاطر سرویس من یکساعت تاخیر میخوره .ولی ببین من تاین حد مراعات حالشو میکنیم  ولی  اونا  شاخ شونه میکشن .پس واریز نکردن منم دنبالشون نمیرم 

کدوم‌ماه؟ هر ماه دهم به دهم واریز میکنیم  اسفند رو دهم کامل واریز کردیم که نهایتش ۱۰ ۱۱ روز بچ ...

اهان یعنی من هرماه باید ۲۷ واریز کنن نمیکنن منم روم نمی شد بهشون بگم الان دیگ عادتشون شده  کلا همیشه ۱۵ روز با تاخیر میدن