2777
2789

خانما اگه شوهرتون باکسی درارتباط بوده وتمام کرده شماهم مثلاااا فراموش کردین بخاطربچتون دوباره به شوهرتون زنگ بزنه عکس العملتون چیه؟اعصابم بهم ریخته هم بغض دارم هم عصبانیت هم نمیدونم چیکارکنم

دیشب تک انداخت بعدیه گفتم زودباش زنگ بزن زنگ زد جواب نداد حس میکنم همون دخترست بایه خط دیگه بهش زنگ زده امروز زنگ زدم به اون شماره دیدم یه دخترست صداشم شبیه اون بود دستام داره میلرزه تایپ میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم شوهرمه ک جوابشونده وزنگ میزنم ب زنه میگم دست برداراز زندگی من برو بایه پسرمجردک بگیرتت

زنگ زدم دیدم صدای یه دختره وشبیه اونه صداش شوکه شدم نمیدونستم چی بگم بعدیه قطع کردم چندبارزنگ زدم بشورمش کثافت رو جواب نداد 

رابطه احساسی بین شون بود؟شوهرت دوسش داشت؟ اگه نه حساس نشو

آره بابا باهم س هم داشتن دختره بکارتش روازدست داده بود خیلی احمقم که بعدطلاق ازهمین آدمی بخاطربچه وشرایطم بهش فرصت دادم الان اشکم بندنمیاد

اگرشوهرت بخوادبه عناوین مختلف بلاک میکنه وجواب نمیده. پس تمایل داره که تماس گرفته بشه باهاش. امادلیلش وجودیک خلا میتونه باشه. بررسی کن ببین توی روابطتون خلا ندارید. اینکه چه برخوردی کنی کاریوانجام نمیده. ادم رفتنی بخوادمیره. یه جوری ارتباط میگیره بیرون که متوجه نشی. پس سعی کن ربشه ای حلش کنی. این مثال خیلی زندگیاس

با اون بهت خیانت کرده؟؟

من اصلاً بر نمی گردم که بخوام ببینم باز با اون بوده یا نه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
رابطه احساسی بین شون بود؟شوهرت دوسش داشت؟ اگه نه حساس نشو

دختره روهیچوقت ندیدم تلفنی یکساعت باهاش حرف زدم ده سال ازمن کوچیکتره من هنوزبرنگشته بودم بهم گفت چشماموخیلی دوست داشته وموهامو و...یه حرفهاییش ویه پازل‌های روکنارهم میزارم ودروغگویی های زیادشوهرم...حالم خیلی بده

خبرندارم ولی میدونم الان ۲۵سالشه وهنوزبخاطراون قضیه ازدواج نکرده این قضیه مال چهارسال پیشه

خدا از شوهرت نگذره،حتما تاوانشو میده

دختر هم اگه میدونست شوهرت زن داره و باهاش بوده،حقشه هیچ وقت نتونه ازدواج کنه