2777
2789

پسرم تقریبا سه ماهشه، پنج کیلوئه. دیگه خیلی خیلی وزنش کمه

شیر خودمو میخوره. رفلاکس و کولیک هم داره. تغذیه امم بد نیس. چکار کنم بچم وزن بگیره؟

با این گرونی و حقوق ضعیف شوهرمم نمی تونم زیاد چیزای مقوی مث گوشت قرمز بخرم. اما مرغ تقریبا زیاد میخورم. هر روز هفت عدد پسته و هفت عدد بادام میخورم( نگید اگه پول نداری پسته چجور خریدی با پول سهام عدالتی که بهمون دادن از هرکدوم کمی خریدم). گاهی هم گردو میخورم. هر غذایی که فک می کنم مقویه اگه از دستم بربیاد تهیه می کنم. مکملی برا مادر نیس که شیرو مقویتر کنه اما مادرو چاق نکنه. چون خودم الان وزنم زیاده، نمیخام چاقتر بشم

دکتر بردمش اما برا افزایش وزنش هیچی نگفتن

تورو خدا به دادم برسین، چکار کنم وزن بگیره؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وزنش که من میگم خوبه 

چه اصراری داری وقتی بچه کولیک هست و ....چاق بشه 

بیشتر بخوره که معدا روده اذیت میشه چه فایده 

یه ماه دیگه غذا میدی کره محلی و ...تپل میشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

پسرشما سه ماهگی پنج کیلوعه ...پسرمن شیش ماهگی شیش و نیم ....تازه وزن موقع تولدش 3/200بود...نگران نباش میتونی شیرخشک بخری کمکی همراه شیرخودت بدی تا وزن بگیره...منم روزی سه بار میدادمش بعداز پنج ماهگی یکم بهترشد

عزیزم ابگوشت ماکارانی دلستر چای کمرنگ شیروخیلی زیادمیکنه..بعضی وقتا ب ژنتیکم بستگی داره شاید بچه ت کلا لاغرباشه بهش سخت نگیر

انرژی خوان🃏♣️....برایfalدرخواست بدید...رایگان نداریم تا خودم اعلام نکنم❤️
والا بچه من شیرخشکیه چهارماهشه شش کیلو به خاطر رفلاکسش وزنگیری خوبی ندارن

پسر منم رفلاکس شدید داره. یکی گفت شربت متوکلوپرامید براش بخرم تا استفراغش کم بشه. ولی میترسم براش ضرر داشته باشه. الان بهش آنتی رفلاکس میدم زیاد فایده نداره

عزیزم ابگوشت ماکارانی دلستر چای کمرنگ شیروخیلی زیادمیکنه..بعضی وقتا ب ژنتیکم بستگی داره شاید بچه ت ک ...

والا اینقد همه میگن چرا اینقد لاغره نمی تونم بی تفاوت باشم. بعد من شیرم کم نیست، فقط میخوام مقویتر باشه بلکم رشد بچمو بهتر کنه

پسرشما سه ماهگی پنج کیلوعه ...پسرمن شیش ماهگی شیش و نیم ....تازه وزن موقع تولدش 3/200بود...نگران نبا ...

بچم به شیرخشک حساسیت داره. آپتامیل بهش دادم که بهش نساخت. بعدش نان بهش دادم که با اون بدتر شد